Οι δημιουργίες που θα ανακαλύψεις στο Individual Art Leather είναι 100% χειροποίητες από γνήσιο δέρμα. Το Showroom/workshop του brand έχει έδρα στην Αθήνα και ξεκίνησε σχεδιάζοντας και δημιουργώντας δερμάτινες ζώνες, σίγουρα θα έχεις δει  και εσύ μία από αυτές φορεμένη κάπου αφού αποτελεί σήμα κατατεθέν τους.

Σήμερα τo brand έχει μεγαλώσει τη συλλογή του προσθέτοντας σε αυτή δερμάτινες χειροποίητες τσάντες. Σκοπός του πάντα είναι να  συνδυάζει τις τάσεις της μόδας με το πάθος για την ποιότητα και  να ταιριάζει την παράδοση με την τεχνολογία.

Η ομάδα του μεγαλώνει διαρκώς μπορώντας έτσι να βρεις δημιουργίες τους σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ένα απο τα αγαπημένα μας account στο instagram ανήκει στο Individual Art Leather

«Ένα χειροποίητο αντικείμενο είναι πάντα μοναδικό! Ακόμη και αν ανήκει σε μια σειρά από ίδια, το καθένα θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Έτσι έχουμε το Individual»

Κάθε όνομα που χαρακτηρίζει τα σχέδια τους προέρχεται από τίτλους τραγουδιών. Με αυτόν τον τρόπο ενσωματώνουν την αγάπης τους για τη μουσική και συνδυάζουν τις δημιουργίες τους με στίχους που χαρακτηρίζουν περιόδους της ζωής τους.

Η Αρετή και η Βανέσα σχεδιάζουν και δημιουργούν τις τσάντες και η Αγγελική τις ζώνες. Τα κορίτσια κάνουν όλη την παραγωγή, από το σχέδιο και το πατρόν μέχρι το τελικό προϊόν.

Flames (Sia) 

Χειροποίητη δερμάτινη ζώνη με σκαλιστά μεταλλικά στοιχεία. Η κλασική ζώνη που θες να έχεις για να τη φορέσεις με τα περισσότερα.

Rest (του Michael Kiwanuka)

Χειροποίητη δερμάτινη τσάντα ώμου με διπλά λουριά. Επιτέλους ένα ενδιαφέρον back pack.

Strange (LP)

Χειροποίητη δερμάτινη ζώνη με χρυσά μεταλλικά στοιχεία. H ζώνη-απόδειξη ότι όσες ζώνες κι αν έχεις όλες θα είναι κάτι διαφορετικό.

Belong (Editors)

Χειροποίητο δερμάτινο τσαντάκι-ζώνη με μεταλλικά σκαλιστά στοιχεία. Επίσης φοριέται και ως τσαντάκι ώμου, χιαστί!

facebook.com | instagram | www.individualartleather.com