Όλοι έχουμε κακές συνήθειες, ακόμα και εάν τις περισσότερες φορές δεν το παραδεχόμαστε. Το θέμα είναι να τις αναγνωρίζουμε και εάν συνειδητοποιήσουμε πως μας κάνουν κακό -ή βλάπτουν τους γύρω μας- να τις κόψουμε.

Εδώ θα δεις ποια είναι η δική σου κακή συνήθεια, με βάση το ζώδιό σου, που καλό είναι να αφήσεις πίσω σου και να μην τη συνεχίσεις το 2022.

Κριός

Πρέπει να σταματήσεις να εκνευρίζεσαι τόσο πολύ όποτε είσαι θυμωμένη. Βρες έναν πιο υγιεινό τρόπο να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου. Δοκίμασε να τρέξεις ή να κάνεις kickboxing ή μπορείς να αρχίσεις να κρατάς ένα ημερολόγιο συναισθημάτων.

Ταύρος

Πρέπει να σταματήσεις να αποφεύγεις την αντιπαράθεση. Αν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σου, πρέπει να του το πεις. Μην τον αφήσεις να το κάνει ξανά σε εσένα ή σε άλλους.

Δίδυμοι

Πρέπει να σταματήσεις να βασίζεσαι στον καφέ για την ενέργειά σου. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο έχεις ανάγκη. Μην ξενυχτάς τόσο και το σώμα σου θα σε ευχαριστήσει.

Καρκίνος

Πρέπει να σταματήσεις να λες ναι όποτε κάποιος σου ζητά μια χάρη. Μη συμφωνείς αυτόματα γιατί απλά δεν θέλεις να θυμώσει κανένας μαζί σου. Στην πραγματικότητα πάρε λίγο χρόνο για να σκεφτείς αν έχεις χρόνο να βοηθήσεις ή αν είναι καλύτερα να πεις όχι.

Λέων

Πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου κάθε φορά που έχεις πιει λίγο παραπάνω αλκοόλ. Εάν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον μόνο όταν δεν είσαι νηφάλια, πιθανότατα δεν πρέπει να του μιλάς καθόλου.

Παρθένος

Πρέπει να σταματήσεις να διώχνεις τα συναισθήματά σου μακριά. Άφησέ τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος. Πες στους άλλους πώς νιώθεις τελικά στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Πρέπει να σταματήσετε να καθυστερείς να τελειώσεις κάθε task σου και να σκέφτεσαι τα πράγματα 1000 φορές. Κάποιες φορές πρέπει απλά να γίνει η δουλειά, χωρίς να είναι τέλεια.

Σκορπιός

Πρέπει να σταματήσεις να αγνοείς τα σημάδια που σου δείχνει το σώμα σου. Πίνε περισσότερο νερό. Διατήρησε τον οργανισμό σου ενυδατωμένο για να παραμείνεις πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη.

Τοξότης

Πρέπει να σταματήσεις να ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο μπροστά σε οθόνες. Ξεκούρασε τα μάτια σου κάθε τόσο. Βγες έξω και πάρε καθαρό αέρα, έστω και για λίγα λεπτά.

Αιγόκερως

Πρέπει να σταματήσεις να φέρεσαι άδικα στον εαυτό σου. Περιποιήσου τον εαυτό σου και δείξε του περισσότερο καλοσύνη. Να είσαι ευγενική με το άτομο που βλέπεις στον καθρέφτη.

Υδροχόος

Πρέπει να σταματήσεις να εργάζεσαι όλες τις ώρες της ημέρας. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα. Μην μπερδεύεις όλη σου τη ζωή με τη δουλειά.

Ιχθύς

Πρέπει να σταματήσεις να ελέγχεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν υποτίθεται ότι είσαι επικεντρωμένη στη δουλειά. Βάλε περιορισμούς στον χρόνο που περνάς στις οθόνες και πρόσεξε το περιεχόμενο που καταναλώνεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για ποιο λόγο κάθε ζώδιο πρέπει να είναι περήφανο για τη χρονιά που φεύγει