Το να διαλέξεις το ιδανικό δώρο για έναν άντρα δεν είναι ένα εύκολο εγχείρημα. Για αυτό και ένας εμπειρικός κανόνας λέει να διαλέξεις κάτι που να ταιριάζει με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του.

Αν για παράδειγμα στον σύντροφό σου αρέσει η μουσική, δώρισέ του ένα άλμπουμ από το αγαπημένο του συγκρότημα. Ή εάν ασχολείται πολύ με τη μαγειρική μπορείς να του κάνεις δώρο μια ποδιά με το όνομά του ή ένα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές του αγαπημένου του σεφ.

Ομοίως, αν ο άντρας στη ζωή σου είναι λάτρης του τρεξίματος, είσαι τυχερή γιατί υπάρχουν πάρα πολλές υπέροχες επιλογές δώρων για όσους έχουν εμμονή με τη γυμναστική.

Ανεξάρτητα από το τι έχεις στο μυαλό σου, σίγουρα εδώ θα βρεις το τέλειο δώρο.

Αθλητικά παπούτσια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reebok (@reebok)

Το Α και το Ω στο τρέξιμο -όπως και στο περπάτημα φυσικά- είναι τα σωστά παπούτσια. Πρέπει να είναι άνετα, ελαφριά και να έχουν δημιουργηθεί για αυτό το χόμπι. Για αυτό μη φοβηθείς να επενδύσεις ένα μεγαλύτερο ποσό αν πιστεύεις πως βρήκες τα ιδανικά.

Smartwatch

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xiaomi Greece (@xiaomi.greece)

Αν δεν έχει ήδη, ένα smartwatch είναι το τέλειο δώρο αφού θα τον βοηθήσει αφάνταστα στις προπονήσεις τους. Θα μπορεί έτσι να έχει επίγνωση των καρδιακών του παλμών, των βημάτων του, του χρόνου του και άλλα.

Θερμός

Τίποτα δεν είναι πιο χρήσιμο για έναν δρομέα από ένα θερμό που να κρατάει δροσερό το νερό του. Βρες το αγαπημένο του χρώμα και επίλεξε το κατάλληλο!

Ακουστικά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xiaomi Greece (@xiaomi.greece)

Το τελευταίο που θέλει κάποιος που τρέχει και ακούει μουσική / podcasts κ.λπ. είναι να μπλέκονται τα ακουστικά στα χέρια του. Για αυτό επένδυσε σε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά και κυριολεκτικά λύσε τα χέρια του αγαπημένου σου.

Αθλητικά Γάντια Τρεξίματος

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAYSKY_Japan (@saysky_japan)

Όσο και εάν πιστεύεις πως όταν τρέχεις δεν κρυώνεις, τα χέρια είναι από τα σημεία του σώματος που πολύ συχνά, είναι παγωμένα. Και αυτό συμβαίνει και στο τρέξιμο. Για αυτό και ένα ζευγάρι γάντια τρεξίματος ή αλλιώς δρομικά γάντια είναι το ιδανικό δώρο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ξαναβρείς το χαμένο workout motivation