Η hollandaise από αβοκάντο που θα βάζεις σε όλα τα πιάτα σου από εδώ και πέρα

Η hollandaise από αβοκάντο που θα βάζεις σε όλα τα πιάτα σου από εδώ και πέρα

Η δυνατότητα δημιουργίας σως ολλαντέζ από αβοκάντο είναι γεγονός.

Είναι το ίδιο νόστιμη με την αυθεντική, απλά καλύτερη για εσένα και πιο υγιεινή!

Υλικά

4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

1 λιωμένο αβοκάντο

1 κούπα ζεστό νερό

1/2 κουταλάκι αλάτι

1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Προετοιμασία

Βάλε το χυμό λεμονιού, το αβοκάντο, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι στο μπλέντερ. Ανακάτεψε τα για ένα λεπτό, ξεκινώντας από πολύ χαμηλή ένταση και φτάνοντας σταδιακά σε υψηλότερη. Μόλις περάσει το ένα λεπτό, άρχισε να μειώνεις την ένταση μέχρι να σταματήσεις τελείως το το μπλέντερ. Πρόσθεσε σιγά σιγά στο μείγμα το ελαιόλαδο. Ανακάτεψε για 15 δευτερόλεπτα επιπλέον μέχρι να πάρει το μείγμα σου την επιθυμητή υφή.

Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού.

featured image: banting-diet-recipes.co.za
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.