Μέχρι σήμερα, 5 μυθιστορήματα του συγγραφέα Harlan Coben έχουν μεταφερθεί στο Netflix, από το σύνολο των 14 που περιλαμβάνει η συμφωνία που έκανε ο ίδιος με την streaming πλατφόρμα. Ο Coben πλέον είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως για τις αστυνομικές ιστορίες μυστηρίου γεμάτες σασπένς και plot twists, και πλέον το όνομα του έχει συνδεθεί με την επιτυχία. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, περιμένουμε να συμβεί και με τη νέα σειρά Hold Tight.

To Hold Tight ασχολείται με την εξαφάνιση ενός εφήβου

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία ήσυχη κοινότητα της Βαρσοβίας, όπου όλα κυλούν αρμονικά. Αυτή η ηρεμία διαταράσσεται, όταν ο 18χρόνος Adam εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος. Οι γονείς του φυσικά μένουν πίσω προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του γιου τους, ενώ παράλληλα πρέπει να προστατέψουν και μικρότερα παιδιά τους από όσα ακούγουνται για την οικογένειά τους και για τον Adam.

Η πιο τραγική φιγούρα σε αυτή την περίπτωση είναι η μητέρα, η οποία πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ίσως να μην γνώριζε τα παιδιά της τόσο καλά όσο πίστευε. Ένας ολόκληρος ιστός από ψέματα και μυστικά ξεκινά να ξετυλίγεται και όλοι οι χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι με αλήθειες και γεγονότα που δεν είναι έτοιμοι να διαχειριστούν.

Το Hold Tight συνδέεται με προηγούμενα έργα του Harlan Coben

Aυτό αποτελεί κι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συγκεκριμένης σειράς. Όπως και στα βιβλία του, έτσι και στις μεταφορές τους, πολλοί χαρακτήρες του Harlan Coben επανέρχονται είτε για να διορθώσουν τα τραύματα του παρελθόντος, είτε για να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε κάποια άλλη υπόθεση. Δεν ξέρουμε ακόμη τι ρόλο θα έχουν αυτή τη φορά στο Hold Tight, ωστόσο, ξέρουμε ότι σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητοι. Επιπλέον, το trailer της σειράς αποφεύγει να δώσει τα οποιαδήποτε hints για τη λύση του μυστήριου, εντείνοντας έτσι την αγωνία μας για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου.