Η Hilary Duff μίλησε στο Women’s Health Australia για τις μάχες που έδωσε στο παρελθόν.

Στη συνέντευξή της, σχολίασε ότι πάλεψε με μια διατροφική διαταραχή στην ηλικία των 17 ετών. «Λόγω της επαγγελματικής μου πορείας, δεν μπορώ παρά να πω: «Είμαι στην κάμερα και οι ηθοποιοί είναι αδύνατες», είπε ο Duff για τη νοοτροπία εκείνης της εποχής, προσθέτοντας ότι η διατροφική της διαταραχή διήρκεσε ένα χρόνο απ’ όταν ήταν 17 ετών έως και τα 18 της. «Ήταν τρομακτικό», είπε.

«Ο πιο συνηθισμένος μη ρεαλιστικός στόχος που έχουν οι άνθρωποι είναι να θέλουν να χάσουν ένα σημαντικό νούμερο από το βάρος τους και γρήγορα. Αισθάνομαι ότι επιδεινώνεται από πολλούς διάσημους ανθρώπους που το κατάφεραν με μια δίαιτα – trend και έχασαν βάρος. Βγάζουν φωτογραφίες, εσύ το βλέπεις, αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μετά. Και συχνά με τις δίαιτες – trends, τα πράγματα χειροτερεύουν αμέσως μετά.

Η επίτευξη των στόχων της φυσικής μας κατάστασης είναι περισσότερο μαραθώνιος παρά σπριντ. Και το να βγει ένας μαραθώνιος σημαίνει ότι η κύρια εστίασή δεν είναι στο να επιτευχθεί ο στόχος αλλά στο να διατηρηθεί.». σχολίασε ο personal trainer Dominic Leeder, στο ίδιο άρθρο.

Η Duff ανέφερε για πρώτη φορά την «τρομακτική» εμπειρία της όταν πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο του Women’s Health τον Μάιο του 2022, λέγοντας ότι είναι περήφανη για το σώμα της που αντέχει σε πολλές αλλαγές. «Είμαι περήφανη που αυτό το σώμα δημιούργησε τρία παιδιά. Έχω φτάσει στο σημείο να είμαι ήρεμη με τις αλλαγές που έχει περάσει το σώμα μου», είπε. Η ηθοποιός έχει έναν γιο με τον Mike Comrie και δύο κόρες με τον σύζυγό της, Matthew Koma.

«Νομίζω ότι στα 34 μου έχω πολύ σεβασμό για το σώμα μου. Με πήγε όπου έπρεπε να πάω. Με βοήθησε να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια. Νιώθω ότι όσο μεγαλώνω, τόσο πιο σίγουρη νιώθω», συνέχισε. «Εκτιμώ την υγεία μου, προτιμώ δραστηριότητες που με κάνουν να νιώθω δυνατή αντί να βελτιώνω απλώς την εξωτερική εικόνα του σώματός μου. Περνάω χρόνο με ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω καλά και μοιράζομαι απόψεις για την υγεία και τη θετικότητα, τον επαρκή ύπνο και την ισορροπία στη διατροφή». είχε πει σ’ εκείνη τη συνέντευξη.

Επίσης, θύμισε στους θαυμαστές της ότι η φωτογράφιση ήταν πολύ στυλιζαρισμένη και ότι δεν είναι απαραίτητα έτσι κάθε μέρα. «Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ένας make up artist ήταν εκεί και έδωσε λάμψη σε όλο μου το σώμα και κάποιος μου βρήκε στην πιο κολακευτική στάση».

Για την Duff, η θεραπεία ήταν μια τεράστια πηγή άνεσης και παρηγορίας και τη δουλειά που κάνει για να έχει μία ισορροπημένη σχέση με το σώμα της. «Παλεύουμε για να έχουμε το σώμα μας σε φόρμα και να δείχνουμε όσο καλύτερα μπορούμε… Αλλά εγώ θέλω να δουλεύω από μέσα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος».