Η αντηλιακή σειρά Heliodor περιέχει αποκλειστικά και μόνο, ένα 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ΖΑΝΟ 20, σε non-nano μορφή, που αντανακλά τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα.

Πέρα από τη φροντίδα της επιδερμίδας, η PHARMASEPT νοιάζεται και για τη φύση που συνεχώς μας χαρίζει απλόχερα όλα τα ευεργετικά στοιχεία της. Ακριβώς για αυτό, η σειρά Heliodor, δημιουργήθηκε με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενες συνθέσεις που συμβάλλουν στη μείωση του ρύπου των ωκεανών, αλλά και οικολογικές συσκευασίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pharmasept (@pharmasept)

Για τη σειρά Heliodor, η PHARMASEPT, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό 360 πλάνο επικοινωνίας με τηλεοπτική, ραδιοφωνική και digital καμπάνια που μας ταξιδεύει στις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Την καμπάνια έχει αναλάβει η εταιρεία Athens Coconut.

Η σειρά Heliodor είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για πρόσωπο και σώμα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Η PHARMASEPT είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με δράση, που διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.