Αν η καραντίνα δεν ήταν αρκετή, τότε το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να κάνεις ένα βασικό catch-up με τις σειρές που κυκλοφόρησαν όσο εσύ έβλεπες κάτι άλλο.

Ώρα να ξεπεράσεις το Normal People ή ό,τι άλλο έκανες binging τον τελευταίο μήνα και να δώσεις μία ευκαιρία σε αυτές εδώ. Είναι μάλιστα οι σειρές που έκαναν πολύ κόσμο να μιλά γι’αυτές. Δες τες και θα καταλάβεις γιατί.

Βetty

Για τη συνταγή επιτυχίας της σειράς Betty σου έχουμε ξαναμιλήσει. Σε περίπτωση που δε το ήξερες, το συγκεκριμένο project ήταν μία ταινία μικρού μήκους που έγινε ταινία μεγάλου μήκους κι έπειτα σειρά. Και στις τρεις εκδοχές κατάφερε να μας κάνει να “κολλήσουμε” και να θέλουμε κι εμείς να πάρουμε ένα skateboard και να ξεκινήσουμε τις βόλτες. Κι ας μην είμαστε στη Νέα Υόρκη.

Run

Για το Run θα σου δώσουμε συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους πρέπει να μπει στην watchlist σου. Αρχικά, δημιουργός είναι η Vicky Jones- μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα της Phoebe Waller Bridge. Κι εννοείται πως στη σειρά συμμετέχει και η ίδια η Phoebe. Αν, λοιπόν, θες γι’αυτό το καλοκαίρι μία δόση μυστηρίου συνδυασμένη με πολύ χιούμορ, το Run είναι μονόδρομος.

I May Destroy You

To I May Destroy You το άκουσες στο facebook, στο instagram, στο twitter και γενικά δεν σου πέρασε απαρατήρητο. Η Michael Coel κατάφερε φέτος μετά από πολλές άλλες επιτυχίες να δημιουργήσει μία ιστορία που θα ανταποκρινόταν τόσο πολύ στο κοινό που ούτε η ίδια το περίμενε. To βασικό θέμα της; Η σεξουαλική συναίνεση.

The New Pope

Aν είχες δει το The Young Pope με τον Jude Law υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να περίμενες αυτή τη σειρά μπροστά σε μία οθόνη. Το The New Pope υποτίθεται ότι είναι η συνέχεια του πρώτου κύκλου. Εδώ ο Jude Law αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του, ενώ ο νέος πάπας του Βατικανού είναι ο John Malkovich. Από τα καλύτερα δίδυμα επί της οθόνης.

Perry Mason

H νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Matthew Rhys ακολουθεί τον δικηγόρο Perry Mason στο Los Angeles του 1932. Εκείνος προσπαθεί να “φέρει βόλτα” τη ζωή του μετά τη Μεγάλη Ύφεση της Αμερικής, τον πόλεμο και το διαζύγιό του. Καταλυτικό ρόλο στην πορεία του παίζει μία υπόθεση που αναλαμβάνει και γίνεται το κεντρικό θέμα της σύντομης αυτής σειράς.