Ακόμα υπό την επήρεια των βραβείων Emmy τόσο εμείς όσο κι εκείνη, υποδεχτήκαμε το trailer για τη νέα σειρά Run, με την υπογραφή της Phoebe Waller Bridge. Το καλύτερο είναι ότι μας χωρίζουν λίγες μέρες από την κυκλοφορία της σειράς.

Μετά το Killing Eve και την τεράστια επιτυχία της, Fleabag, όλοι αναρωτιόμασταν τι έχει στα σκαριά η Phoebe Waller Bridge. Εκείνη φρόντισε πολύ γρήγορα να μας λύσει τις απορίες. Σε σημείο μάλιστα που απορούμε αν είχε χρόνο να σκεφτεί πού να στολίσει στο σπίτι της τα βραβεία Emmy που σάρωσε. Όπως όλα δείχνουν πλέον, το Run είναι το νέο της δημιούργημα και μπορούμε άνετα να το καταλάβουμε ήδη από το trailer του.

https://www.youtube.com/watch?v=_jwEiXdJGKM

Στη νέα αυτή σειρά θα δούμε την ιστορία της Ruby (Merritt Wever) και του Billy (Domhnall Gleeson). Oι δυο τους ήταν σε σχέση όσο ήταν στο κολέγιο πριν από αρκετά χρόνια και είχαν δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλον. Έστω ότι κάποιος από τους δύο στέλνει στον άλλον το μήνυμα RUN. Αν ο άλλος απαντήσει με το ίδιο μήνυμα άμεσα τότε πρέπει να παρατήσουν τα πάντα και να βρεθούν στον μεγάλο κεντρικό σταθμό της Νέας Υόρκης και να ταξιδέψουν στην Αμερική μαζί. Και από ό,τι καταλαβαίνουμε, τώρα έρχεται η ώρα να εκπληρώσουν αυτή την υπόσχεση μαζί. Βέβαια, ίσως να μην είναι τόσο ειδυλλιακό όσο ακούγεται.

Από αυτή την ιστορία δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και μια guest εμφάνιση της Phoebe Waller Bridge

Eκείνη υποδύεται μια από τους πολλούς χαρακτήρες που θα συναντήσουν οι πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Comedy thriller βάφτισε το νέο της δημιούργημα η Phoebe Waller Bridge κι εμείς είμαστε καθόμαστε ήδη στην άκρη του καναπέ. Σε αυτό το project συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την Vicky Jones, όπως και στη Fleabag, το Killing Eve και το Crashing. Kι αν για κάτι την παραδεχόμαστε είναι γιατί προσπάθησε να εντάξει όσο τον δυνατόν περισσότερες γυναίκες στην ομάδα της. Σεναριογράφους από το Handmaid’s Tale ή το GLOW, όλες ταλαντούχες γυναίκες που έχουν να δώσουν πολλά στην ιστορία του Run.

H Phoebe Waller Bridge μας έχει αποδείξει ήδη πολλές φορές ότι ξέρει να γράφει χαρακτήρες που “γυαλίζει το μάτι τους”. Άλλωστε έχει δηλώσει και το εξής:

Μένει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Απριλίου, οπότε και θα κυκλοφορήσει το Run. Μέχρι τότε προλαβαίνεις κι ένα recap της Fleabag, σε περίπτωση που σου έλειψε. Απλά προτείνουμε.

Featured Image: express.co.uk