Στο παρελθόν, τα κρεβάτια εξωτερικού χώρου χρησιμοποιούνταν μόνο ως έπιπλα για πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων, και ως εκεί. Είναι κατανοητό, και ειδικά πριν από το 2020, ήταν και πολύ σπάνιο για πολλούς ανθρώπους να περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι για να δικαιολογήσουν μια τέτοια αγορά. Ωστόσο, ενώ αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα επιστρέφουν στο φυσιολογικό, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η τάση να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο, και χρήματα, στη βελτίωση της ζωής μας μέσα στο σπίτι εξασθενεί. Ναι, αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μεγάλες αγορές, όπως τα κρεβάτια εξωτερικού χώρου είναι μια επιλογή. Την έμπνευση για να ”μεταφέρουμε” το κρεβάτι μας στη βεράντα την πήραμε από τη Cindy Crawford, η οποία μοιράστηκε στο Instagram τη δική της εκδοχή για το τι σημαίνει χαλάρωση.

Το supermodel μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τη διακόσμηση του σπιτιού της, αρκετά συχνά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Συνήθως απολαμβάνει τη θεά του ωκεανού από τη βεράντα της ή χαλαρώνει στα βελούδινα έπιπλά της. Η τελευταία προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού της ήταν ένα εξωτερικό κρεβάτι, το οποίο η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού της Cindy Crawford διαθέτει πισίνα με θέα στη θάλασσα και τον έχει διακοσμήσει έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως αυτή τη μαγευτική θεά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Αν δεν είχες σκεφτεί ποτέ έως τώρα να τοποθετήσεις ένα κρεβάτι στην αυλή σου, η έκδοση της Crawford αποτελεί μια πειστική ιδέα για την απόλυτη χαλάρωση σου. Όχι μόνο προσδίδει μια απροσδόκητα πολυτελή αισθητική, αλλά σου παρέχει (σε εσένα αλλά και στους επισκέπτες σου) ένα εξαιρετικά χαλαρωτικό σημείο για να απολαύσετε έναν υπνάκο  -κάτι που είναι δύσκολο να κάνεις σε μια απλή καρέκλα μπαλκονιού.

Οι φανταχτερές, μεγάλες πισίνες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στο σπίτι σου. Όπως κατάλαβες αυτά τα άνετα κομμάτια είναι πλέον αποδεκτά σε οποιοδήποτε αίθριο, γκαζόν ή μπαλκόνι.