Στα 24 μόλις χρόνια της, η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας, και πρωταγωνίστρια στο πρόσφατο τεύχος του Harper’s Bazaar US.

Στη συνέντευξή της στο τεύχος, το μοντέλο απάντησε σε ερωτήσεις κάποιων από τους πιο διάσημους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Taylor Swift, Kendall Jenner και Serena Williams. Μέσα από τις απαντήσεις της, η Hadid δίνει κάποια σημαντικά μαθήματα ζωής που αξίζει να διαβάσεις.

Να είσαι πάντα ειλικρινής

“Το να είσαι ειλικρινής πάντα οδηγεί σε κάτι καλό, ακόμα και αν χρειάζεται μια σκληρή ή άβολη στιγμή ή συζήτηση για να φτάσεις εκεί. Ποτέ δε μπορείς να είσαι λάθος με το να λες σε κάποιον πώς νιώθεις και να εκφράζεις την αλήθεια σου”, λέει η Hadid. “Και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό”.

Διατήρησε την ακεραιότητά σου

H γρήγορη ανάδειξή της σε ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της μόδας, δεν την έκανε να νιώσει ποτέ διαφορετικά για τον εαυτό της. “Νομίζω πως πάντα έβλεπα τον εαυτό μου με τον ίδιο τρόπο”, εξήγησε στη συνέντευξή της. “Παρόλο που τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα και έζησα τόσες εμπειρίες, ο εσωτερικός μου διάλογος ήταν για τον αντικατοπτρισμό του εαυτού μου. Το να κρατάω την ακεραιότητά μου είναι ένας βασικός στόχος σε ό,τι κάνω”.

“Πιστεύω πως όλα όσα περνάμε, ωραία ή άσχημα, είναι για να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθώ να βλέπω το καλό στους ανθρώπους και να θυμάμαι πως όλοι προσπαθούν συνεχώς να αναπτυχθούν και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Εκτίμησε τα μικρά πράγματα

Το μοντέλο μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, και για την εμπειρία του να μεγαλώνει κανείς σε μια φάρμα. Αυτό, από ό,τι δήλωσε, τη βοήθησε να εκτιμήσει τα μικρά πράγματα. Είπε επίσης πως ο τρόπος που μεγάλωσε, τη βοήθησε να γεμίσει τη ζωή της με πράγματα που την έκαναν χαρούμενη. Όπως τέχνη, κηπουρική, μαγειρική, yoga, το να είναι έξω. Καθώς και το να περνάει χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπά και με ζώα.

Μάθε από τις αποτυχίες

“Μου αρέσει η μέθοδος του ‘απότυχε και ξαναπροσπάθησε’. Το κάνει διασκεδαστικό και ενδιαφέρον για μένε, και ακόμα και μέσα από αποτυχίες μπορείς να μάθεις πράγματα”, δήλωσε.

Προκάλεσε τους φόβους σου

Όταν ερωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της, η Hadid θυμήθηκε την πρόκληση που έθεσε στον εαυτό της, να κάνει skydiving στο Dubai.

“Το να πηδήξεις έξω είναι πραγματικά πιο τρομακτικό από το να πέσεις. Η θέα ήταν το καλύτερο κομμάτι. Πάντα έλεγα στον εαυτό μου πως αν το ξανάκανα, θα ήταν σε ένα διαφορετικό μέρος κάθε φορά. Γιατί η θέα είναι μοναδική και αξέχαστη.”

featured image: Cosmopolitan