Γιατί μετανιώνει ο πρώην σου που σε άφησε να φύγεις; Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός: πάντα ήθελες να δοκιμάζεις κάτι καινούριο

Ο Κριός ζει για τις περιπέτειες και τις νέες εμπειρίες. Ο πρώην σου σίγουρα θέλει ξανά αυτό το στοιχείο στη ζωή του. Τον αυθορμητισμό σου, την προθυμία σου να σπας τους κανόνες και να δρας αυθόρμητα. Η ζωή του ίσως να έχει γίνει εξαιρετικά βαρετή χωρίς εσένα.

Ταύρος: δε φοβήθηκες να αφοσιωθείς σε εκείνον

Όταν βρίσκεις κάτι που να σε ενδιαφέρει και μου να μην έχει καμία σχέση με ό,τι άσχημο κυκλοφορεί εκεί έξω, αφοσιώνεσαι. Δε φοβάσαι, δεν παίζεις παιχνίδια, είσαι εκεί έτοιμη να το ζήσεις. Ίσως ο πρώην σου τώρα να συνειδητοποιεί πόσο επένδυσες σε εκείνον και πόσο σπάνιο είναι αυτό.

Δίδυμοι: του άνοιξες τα μάτια σε νέες εμπειρίες, ευκαιρίες και πιθανότητες

Ήσουν η πηγή νέων εμπειριών για εκείνον. Τον παρέσυρες να δοκιμάζει, να γνωρίζει νέα άτομα και να συλλέγει μοναδικές στιγμές. Το πιο πιθανό είναι πως εύχεται να ήσουν μαζί του να ζούσατε νέα ενδιαφέροντα πράγματα μαζί.

Καρκίνος: τον αγάπησες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι δυνατά. Κάποιες φορές ίσως γίνεσαι πιεστική, αλλά η προέλευση αυτής της πίεσης είναι προφανής: αγάπη. Τώρα ίσως να συνειδητοποιεί πόσο δυνατά τον αγάπησες και να μετανιώνει εκείνον τον πρώτο καιρό που ένιωσε πιο ελεύθερος και ανάλαφρος χωρίς εσένα. Γιατί το να σε αγαπούν τελικά είναι πολύ πιο σπάνιο.

Λέων: ήσουν 100% ο εαυτός σου

Είσαι σίγουρη για την αξία σου και δεν το διαπραγματεύεσαι. Ξέρεις πως δεν είσαι τέλεια και έχεις αγκαλιάσει την κάθε σου πλευρά. Αφού χωρίσατε, ο πρώην σου σίγουρα κατάλαβε πόσο σημαντικό είναι να είσαι με ένα άτομο που δε φοβάται να είναι ο εαυτός του, όσο κι αν ο κόσμος προσπαθεί να το αλλάξει.

Παρθένος: πάντα τον πίεζες να γίνεται καλύτερος

Είσαι τελειομανής; Σίγουρα. Μπορείς να γίνεις επικριτική με τον εαυτό σου και με τους άλλους; Ναι. Αλλά αυτό που θέλεις είναι όλοι οι άνθρωποι να μετατρέπονται στην καλύτερη εκδοχή τους. Ο πρώην σου νιώθει πως του λείπει η παρότρυνση σου και η θέληση σου να τον βοηθήσεις να γίνει καλύτερος σε κάθε τομέα. Εύχεται να το είχε εκτιμήσει νωρίτερα.

Ζυγός: έκανες τα πάντα για να τον κάνεις χαρούμενο

Σου αρέσει να ζεις μια ήρεμη ζωή και αυτή η ηρεμία θες να διέπει και τις σχέσεις σου. Πιστεύεις πως η ισορροπία και η αρμονία είναι οι μόνοι τρόποι να είναι κανείς ευτυχισμένος και έτσι παλεύεις γι’ αυτούς. Στον πρώην σου λείπει η προθυμία σου να δημιουργείς ένα ήρεμο περιβάλλον για να είναι ευτυχισμένος, με κάθε κόστος. Το θεωρούσε δεδομένο και τώρα το μετανιώνει.

Σκορπιός: κανείς δεν έχει καταφέρει να φέρει τόσο πάθος στη ζωή του μετά από σένα

Είσαι δύσκολα διαχειρίσιμη και το ξέρεις αλλά όταν εμπιστεύεσαι, δημιουργείς βαθιές και αφοσιωμένες σχέσεις. Δείχνεις την αγάπη σου με τρόπο που μένει αξέχαστος. Στον πρώην σου λείπει το πάθος που έφερνες στην κοινή ζωή σας και το μετανιώνει που χωρίσατε γιατί ξέρει πως δε θα ξανασυναντηθείτε ούτε τυχαία από εδώ και πέρα.

Τοξότης: πάντα του έφτιαχνες τη διάθεση, ό,τι κι αν είχε συμβεί

Δεν παίρνεις τη ζωή σοβαρά, σε έναν κόσμο που σε πιέζει να είσαι συνεχώς σοβαρός. Στις σχέσεις σου ξέρεις πως δεν είναι όλες οι στιγμές χαρούμενες και θετικές, αλλά με έναν τρόπο πάντα καταφέρνεις να κάνεις τον άλλο να γελάει. Στον πρώην σου λείπει το χιούμορ που έφερνες στην καθημερινότητα και ξέρει πως ποτέ δε θα ξανασυναντήσει κάποια σαν κι εσένα.

Αιγόκερως: ήσουν ακούραστα πιστή και αφοσιωμένη

Ενώ βλέπεις τις σχέσεις από μια αρνητική σκοπιά, δουλεύεις σκληρά όταν είσαι σε μια. Είσαι πιστή και αφοσιωμένη, γεγονός που είναι σπάνιο στο σύγχρονο dating. Η ειλικρίνεια και η πίστη σου λείπουν στον πρώην σου, που ξέρει πως κανείς δε μπορεί να φτάσει το επίπεδό σου.

Υδροχόος: του άνοιξες τα μάτια στον κόσμο

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εξερεύνηση νέων ιδεών, concept, ανθρώπων, ιδεολογιών και θεωριών, είσαι το άτομο που όλοι στρέφονται σε αυτό. Όταν είσαι σε σχέση, δεν ενδιαφέρεσαι για αυτή μόνο, αλλά και στο τι γίνεται στον κόσμο. Νιώθεις ενεργό μέλος του. Έδειξες στον πρώην σου πώς να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια και του άλλαξες τη ζωή. Τον έκανες κυριολεκτικά καλύτερο άνθρωπο και τώρα μετανιώνει που δεν το είδε νωρίτερα.

Ιχθύς: τον άκουγες όταν είχε ανάγκη κάποιον

Είσαι ευαίσθητη σε έναν κόσμο που δεν επιβραβεύει την ευαισθησία. Σέβεσαι τα συναισθήματα -και τα δικά σου και των άλλων- και πάντα είσαι εκεί ενεργά για όποιον σε χρειαστεί. Ο πρώην σου ένιωθε άνετα με τον συναισθηματικό του εαυτό μπροστά σου και πλέον καταλαβαίνει πως αυτό είναι πολύ σπάνιο.

featured image: thoughtcatalog.com