Το bad guy όπως και τα περισσότερα τραγούδια της Billie Eilish έχουν αποτελέσει έμπνευση για πολλά covers από καλλιτέχνες. Υπάρχουν όμως και μερικοί εκεί έξω που επιλέγουν κάποια διαφορετικού είδους covers. Αυτά με τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη να ερμηνεύονται από άλλα πολύ μεγάλα ονόματα. Μην μας παρεξηγείς, αν ψάξεις εκεί έξω στο Youtube, θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Το τραγούδι της Billie Eilish με τίτλο bad guy δεν το λες και εύκολη περίπτωση

Εύκολη περίπτωση ήταν ας πούμε το Shallow. Γι’αυτό έγινε και όλος αυτός ο χαμός με τα covers. To bad guy ωστόσο είναι κάπως ιδιαίτερο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα κάποιου άλλου καλλιτέχνη. Φαίνεται σαν να είναι η Billie Eilish εκείνη που εφηύρε αυτή την ιδιαίτερη electro μουσική συνδυασμένη με πολλά άλλα είδη, που κάνει το τραγούδι σχεδόν απρόσιτο σε οποιονδήποτε άλλο τραγουδιστή. Αυτή όμως δεν είναι η περίπτωση με τον Alex Turner των Arctic Monkeys.

Πώς θα έμοιαζε το Bad Guy της Billie Eilish αν το είχε γράψει και ερμηνεύσει ο Alex Turner;Πώς θα έμοιαζε το Bad Guy της Billie Eilish αν το είχε γράψει και ερμηνεύσει ο Alex Turner;
nme.com

Για την ακρίβεια θα θέλαμε πολύ ο Alex Turner να αγαπούσε τόσο πολύ τη μουσική της Billie Eilish ώστε να κυκλοφορήσει κάποιο cover της. Δυστυχώς όμως αυτή η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμα. Παρ’όλα αυτά, αυτό το μικρό όνειρο προσπάθησε να πραγματοποιήσει για εμάς ο μουσικός Daniel Fox. Ο ίδιος έχει μια χροιά που θυμίζει πολύ τον frontman των Arctic Monkeys. Γι’αυτό άλλωστε τα βίντεο του στο Youtube είναι covers των πιο γνωστών τραγουδιών του συγκροτήματος. Στο τελευταίο του βίντεο όμως φαντάστηκε κάτι διαφορετικό. Θέλησε, λοιπόν, να μας δείξει πώς θα τραγουδούσε ο Alex το bad guy.

Στην αρχή ο τίτλος ίσως σε ξαφνιάσει, αλλά όταν ακούσεις θα καταλάβεις. Πλησιάζοντας πολύ την φωνή του Turner, μπορείς να καταλάβεις ότι εκείνος τελικά θα μπορούσε άνετα να ερμηνεύσει οποιοδήποτε τραγούδι της Billie Eilish με τον δικό του προσωπικό τόνο. Ελπίζουμε απλά πως αυτό θα φτάσει στα αυτιά των Arctic Monkeys κι εμείς συνεισφέρουμε στη διάδοσή του. Αν δεις cover της Billie Eilish στο κανάλι του συγκροτήματος, μας ευχαριστείς αργότερα.

Featured Image: lifetailored.com