Αν υπάρχει ένα ζώδιο το οποίο δέχεται την περισσότερη κριτική, αυτό είναι οι Δίδυμοι. Πρακτικά, οι άνθρωποι το “φοβούνται” περισσότερο και από τον Σκορπιό. Στο Thank You, Next υπάρχει άνθρωπος που έφαγε TYN απλά γιατί είναι Δίδυμος και στο μεταξύ φανταζόμαστε το ύφος κάποιου όταν γνωρίζει άτομο που είναι Δίδυμος με ωροσκόπο στους Διδύμους. Γιατί μισούν όλοι τους Διδύμους;

Η αέρινη φύση τους ακολουθείται από διάφορους μύθους για το κατά πόσο μπορεί να τους εμπιστευτεί κανείς.  Αυτό ενδεχομένως εξηγείται από τους παρακάτω μύθους που ακολουθούν τους Διδύμους.

01. Οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι

Ίσως να φταίει το σύμβολό τους, ίσως και η φήμη κάποιων πραγματικά “κακών” εκπροσώπων του ζωδίου. Το πι συχνό πράγμα που θα ακούσει κανείς για τους Διδύμους, είναι πως είναι διπρόσωποι. Πρόκειται για παρεξήγηση. Τα άτομα αυτά είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστα, μπορούν να μιλήσουν με τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε και να κάνουν fit in εύκολα σε κάθε περιβάλλον. Μπορούν με την ίδια ευκολία να είναι σοβαρά, κοινωνικά, ανέμελα ή και χαώδη. Πάντα ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Η πιο σημαντική αλήθεια για τους Διδύμους είναι πως δεν έχουν ύπουλα κίνητρα και κακούς σκοπούς. Για εκείνους η φιλία έχει μεγάλη αξία και δε θα έκαναν ποτέ κάτι που θα πλήγωνε κάποιον που αγαπούν.

02. Είναι χειριστικοί

Συχνά, οι άνθρωποι βάζουν την ταμπέλα των χειριστικών στους Διδύμους. Θεωρούν πως θα έκαναν τα πάντα -ακόμα και τα χειρότερα- για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει. Σίγουρα πρόκειται για αποφασιστικά άτομα, αλλά αυτό δε μεταφράζεται ως άνεση να πληγώσουν τον οποιοδήποτε για να φτάσουν στον στόχο τους.

Η αλήθεια για τους Διδύμους είναι πως είναι πολύ ευθείς και άμεσοι. Αν θέλουν κάτι από εσένα, θα σου το πουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν έχουν χρόνο και υπομονή για παρασκήνιο και “πίσω” σχέδια.

03. Το πιο πιθανό είναι πως θα σε πουλήσουν

ΟΚ, είναι πολύ πιθανό να ακυρώσουν τα σχέδιά τους ακόμα και τελευταία στιγμή. Τους αρέσει να περνούν χρόνο έξω, με φίλους, να κάνουν σχέδια και να έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, ίσως να μην το οργανώνουν και πολύ σωστά και έτσι να καταλήγουν να αλλάζουν και να ακυρώνουν σχέδια.

Συχνά πιάνουν τον εαυτό τους να τρέχει από το ένα μέρος στο άλλο, προσπαθώντας να είναι εντάξει απέναντι σε όλους. Κάποιες φορές χρειάζεται να ακυρώσουν δυο τρία πράγματα, απλά για να επιβιώσουν.

featured image: hypebeast.com