Σίγουρα έχεις συναντήσει τα αναψυκτικά Gia.. giamas στις βόλτες σου αλλά ίσως να μην ξέρεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, ειδικά εν μέσω καλοκαιριού, αν θες να πιεις κάτι δροσιστικό. Ο Κωνσταντίνος, ο Ζαφείρης και ο Γιώργος είναι οι ιδρυτές της Ελληνικής αυτής εταιρίας και επιλέγουν 100% Ελληνικά φρούτα για την παραγωγή των προϊόντων τους χωρίς να χρησιμοποιούν καθόλου συντηρητικά. Η ιδέα τους για αυτή την εταιρία όμως πάει πολλά χρόνια πίσω σε άλλες γενιές και έχει τη δική της ιστορία.

Πως ξεκίνησαν

Η έμπνευση για τα αναψυκτικά Gia…giamas ξεκίνησε από μία λεμονιά σε ένα μικρό κήπο στη Σάμο. Εκεί μένει μέχρι και σήμερα η γιαγιά Μαρίκα που εδώ και πολλά χρόνια μαζεύει κάθε χρόνο, σε συγκεκριμένη εποχή, τα πιο ζουμερά λεμόνια και φτιάχνει σπιτική λεμονάδα. Γεννημένη το 1927 και μεγαλωμένη χωρίς πολλά λεφτά, αλλά με ηθικές αξίες, μεγάλωσε και τα παιδιά της με αξιοπρέπεια. Έτσι είχε μάθει να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και από νωρίς τις πρόσφερε μέσα σε ένα ποτήρι.

Κάθε χρόνο λοιπόν περνούσε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα της να στύβει τα λεμόνια που μάζευε από τον κήπο της. Έτσι έφτιαχνε τη διάσημη πλέον λεμονάδα της και φίλευε όλη τη γειτονιά. Φανατικοί θαυμαστές της ήταν τα παιδιά που έβγαιναν να παίξουν και πάντα κατέληγαν στην αυλή της να της ζητάνε να τα δροσίσει και εκείνη πάντα τα καλωσόριζε λέγοντας χαρακτηριστικά “καλώς τα“.

Τα χρόνια πέρασαν και η άξια αυτή γυναίκα έγινε η έμπνευση των εγγονών της Κωνσταντίνου, Ζαφείρη και Γιώργου. Εκείνοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη μυστική συνταγή ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τη δροσερή λεμονάδα της.

Τα Gia…giamas σήμερα

Σήμερα η Gia…giamas μετράει 6 διαφορετικές γεύσεις, λεμόνι, ροδάκινο, μανταρίνι, ρόδι με πράσινο μήλο και λεμόνι με φράουλα καθώς και η γεύση “πανδαισία” που περιέχει 9 διαφορετικά Ελληνικά φρούτα. Όλες παράγονται από 100% Ελληνικά φρούτα, χωρίς συντηρητικά και είναι vegan friendly και gluten free. Επιπλέον είναι πλούσια σε βιταμίνες και από το κάθε μπουκάλι 600 gr μπορείς να φτιάξεις 24 ποτήρια των 300ml. Μπορείς ακόμα να το διατηρήσεις σε θερμοκρασία δωματίου έως και για 2 μήνες. Αν θες να τα δοκιμάσεις στο σπίτι σου σε ενημερώνουμε ότι υπάρχει σούπερ προσφορά στο site του Βaristapro.

gia...giamas Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 η λεμονάδα Gia…giamas, κέρδισε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών, ανάμεσα σε 3.000 παγκόσμια προϊόντα. Το 2019 ήταν η χρονιά της σπιτικής ροδακινάδας Gia…giamas, η οποία τιμήθηκε επίσης με 2 Χρυσά Αστέρια. Αυτή είναι η δεύτερη χρυσή διάκριση που ήρθε στην χώρα μας.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gia…giamas (@gia_giamas) στις

www.instagram.com | www.facebook.com | www.giagiamas.gr