Η επίσημη σελίδα της Φίνος Φιλμ μας έχει συνηθίσει στις αναρτήσεις γεμάτες νοσταλγία για την παλιά εποχή του κινηματογράφου και τις αναφορές σε όλους όσους αποτελούσαν κομμάτι της.

Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα παρουσίασε ένα απολαυστικό βιντεάκι αφιερωμένο στον εμβολιασμό κατά της Covid-19. Εκεί είδαμε σκηνές από τις ταινίες «Όταν η Πόλις Πεθαίνει», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Είκοσι Γυναίκες και Εγώ», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Ο Ατσίδας», «Η Κυρά μας η Μαμμή» και «Τζένη Τζένη».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Χθες η σελίδα της Φίνος Φιλμ επανήλθε με ένα νέο, ακόμα πιο χιουμοριστικό βίντεο μέσα από το οποίο οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Τζένη Καρέζη, η Μάρθα Καραγιάννη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς και πολλοί άλλοι, μας καλούν «να πάμε» για εμβολιασμό, μέσα από μερικές χαρακτηριστικές και αξέχαστες ατάκες τους.

Μέσα από αυτό το νέο βίντεο θα θυμηθείς σκηνές από τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Γόης», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Ο Ατσίδας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)