Για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-24,το fashion brand DIRTY LAUNDRY, που βρίσκεται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με τις τάσεις και τις εξελίξεις, πρωτοπορεί και πάλι με μια εντυπωσιακή καμπάνια εξολοκλήρου φτιαγμένη ψηφιακά, κάνοντας χρήση mixed media, meta world και τελευταίας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης!

Η DIRTY LAUNDRY είναι γνωστή για τα premium casual ρούχα της, σε minimal γραμμές, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και ειδική επεξεργασία χρωμάτων.

Τα fashion essentials της μάρκας έχουν αγγίξει όσους ζουν έντονα τη σύγχρονη καθημερινότητα, αναζητούν τη διαφορετικότητα και θέλουν να κυκλοφορούν all-day με άνεση, στιλ και αυτοπεποίθηση.

Φέτος κυριαρχούν οι ανανεωμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στα αγαπημένα t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια, τις hoodie ζακέτες, τα overshirts και τα all-time classic bomber jacket, που έκαναν το brand DIRTY LAUNDRY δημοφιλές και talk-of-the-town.

Την εμπειρία ολοκληρώνει το χαρακτηριστικό άρωμα της DIRTY LAUNDRY, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή freshener και σε μαλακτικό για το πλυντήριο, ώστε να μην ξεθωριάζει ποτέ αυτή η πρώτη ανάμνηση. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα DIRTY LAUNDRY.

Εξερεύνησε τη συλλογή AW 23-24 στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr