Το Everything I Know About Love ξεκίνησε ως μία απόπειρα της Dolly Alderton να καταγράψει τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής, όπου τα ερωτικά σκιρτήματα, οι σημαντικές φιλίες και τα συναισθηματικά roller-coaster έχουν την τιμητική τους. Αυτό που βλέπουμε σήμερα σε μία μικρή γεύση πριν την κυκλοφορία της σειράς, ξεπερνά -ευτυχώς- ακόμη και τη φαντασία μας.

Στο Everything I Know About Love, η γυναικεία φιλία έχει την τιμητική της

H Birdy, η Maggie, η Nell και η Amara είναι φίλες που γνωρίστηκαν είτε τυχαία μεγαλώνοντας, είτε από την παιδική τους ηλικία. Καθώς λοιπόν τώρα καλούνται να ενηλικιωθούν με φόντο το χάος του κεντρικού Λονδίνου, πολλά είναι αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη με αποτυχημένα ραντεβού, αυθόρμητα ξενύχτια και μεθύσια και πολλούς άγνωστους ανθρώπους. Αυτό το ερώτημα όμως που αιωρείται πάνω από την κάθε μία είναι το εξής: Μπορούμε να μεγαλώνουμε και να διατηρούμε αυτήν την πλατωνική αγάπη ανάμεσα μας;

Οι ηρωίδες της σειράς βρίσκονται σε αυτό το μεταίχμιο όπου από τη μία οι φίλες μας είναι τα πάντα μας και από την άλλη κάτι μας λέει ότι πρέπει σιγά σιγά να χτίσουμε και να φροντίσουμε τη δική μας ζωή. Μέσα σε αυτό το χάσμα λοιπόν, χάνονται και ξαναβρίσκονται προσπαθώντας να διατηρήσουν αυτό που έχουν ειλικρινές και ζωντανό.

Μία ιστορία τοποθετημένη στο Λονδίνο του 2012

Τότε που τα social media άρχισαν να μπαίνουν για τα καλά στις ζωές μας και οι ηρωίδες κατάλαβαν ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν 4 ώρες τη μέρα έξω από το σπίτι ενός αγοριού για να το πετύχουν “τυχαία”. Η Dolly Alderton εμπνευσμένη από τη δική της παιδική φίλη, έπλασε μία ρομαντική κομεντί διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει έως σήμερα, καθώς πρωταγωνίστριες είναι οι 4 κεντρικές ηρωίδες της. Άσχετα, λοιπόν, με το τι συμβαίνει γύρω τους, το love story που υπάρχει ανάμεσα τους είναι κι αυτό που μας απασχολεί περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=43J5kyU55QY