Κριός 

Μία στεναχώρια και μία ακαθόριστη μελαγχολία σε απασχολεί αυτή την εβδομάδα. Αλλά μην ανησυχείς, αυτή η θλίψη θα περάσει σύντομα. Αυτή την περίοδο νιώθεις ανασφαλής αυτή τη στιγμή όμως σύντομα θα βρεις ξανά την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Μπορεί να προκύψει κάποια διαφωνία. Σε μια τέτοια κατάσταση μείνε ήρεμ@ και απλώς συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου. Μικρές αλλαγές θα έρθουν στην καθημερινότητά σου από κάποιο έκτακτο γεγονός. Στο τέλος, το πρόσημο θα είναι θετικό.

Ταύρος

Αυτή είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην οικογενειακή ζωή. Θα πάρεις την αγάπη και την υποστήριξη των μελών της οικογένειάς σου και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να βοηθήσεις επίσης.

Συνέχισε να μην ρισκάρεις και σύντομα θα ανακαλύψεις πως κι εκείνοι που διαφωνούσαν με κάποιες επιλογές σου, τώρα είναι στο πλάι σου.

Αν είσαι μπροστά σε μία απόφαση που αφορά την οικογένεια σου είναι σημαντικό πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, να το σκεφτείς καλά, διαφορετικά μια λάθος απόφαση μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και να μετανιώνεις για καιρό.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου μπορεί να χρειαστούν συμβουλές. Να είσαι έτοιμ@ να τους βοηθήσεις, αλλά πριν δώσεις οποιαδήποτε συμβουλή σε οποιονδήποτε, να σκεφτείς προσεκτικά.

Οργάνωσε τους λογαριασμούς σου, καθάρισε τα ράφια και τα συρτάρια, κάνε ένα μικρό ξεκαθάρισμα, όρισε έναν προϋπολογισμό που θα σπαταλήσεις μόνο για σένα.

Μη διστάσεις να μοιραστείς όσα σε απασχολούν με την οικογένεια ή τους φίλους σου. Να θυμάσαι επίσης πως μαζί με τη δουλειά είναι απαραίτητη και η ξεκούραση. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι ή βγες για ένα ποτό με κάποιον που απολαμβάνεις πολύ την παρέα του. Αν αναζητάς εργασία, οι προσπάθειές σου μπορεί να επιβραδυνθούν λίγο στην αρχή της εβδομάδας. Μην το αφήσεις να συμβεί, αλλά συνέχισε τη σκληρή δουλειά, θα ανταμειφθείς σύντομα.

Καρκίνος

Η οικογένειά σου θα σου φανεί χρήσιμη αυτή την περίοδο. Μπορείς να βασιστείς στις συμβουλές και στις προτάσεις τους.

Η ικανότητά σου να επιλύεις κάθε θέμα με σιγουριά θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία. Αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά  τις αντιδράσεις σου προς τους άλλους.

Λέων

Η καλύτερη περίοδος για ό,τι αφορά την εκπαίδευση. Θες να ξεκινήσεις μία νέα ξένη γλώσσα; Μεταπτυχιακό; Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

Μπορεί μερικά πράγματα να σε αγχώνουν περισσότερο αυτό το διάστημα, πάρε βαθιές ανάσες και να θυμάσαι πως με καθαρό και ψύχραιμο μυαλό όλα ξεπερνιούνται και πάνε καλά.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Θα έρθεις σε επαφή με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσει να πας παρακάτω στην προσωπική σου ζωή. Δείξε εμπιστοσύνη.

Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων ημερών τώρα θα αποδώσει τώρα και θα έχεις επιτέλους τα αποτελέσματα που περίμενες.

Αν για κάποιο διάστημα δεν μπορούσες να αφιερώσεις χρόνο στη δημιουργικότητά σου, αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει υπέροχες ευκαιρίες.

Ζυγός

Ένας φίλος σας μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Όσο του απλώνεις ένα χέρι βοηθείας μη διστάσεις να πεις την αλήθεια σου, αν χρειάζεται. Εάν ο φίλος σου κάνει λάθος, τότε μπορείς να τον βοηθήσεις να το καταλάβει. Μην απορροφηθείς από όλο αυτό και απομακρυνθείς από τις καθημερινές σου ευθύνες. Θα δημιουργήσεις ένα νέο πρόβλημα για το μέλλον.

Αυτή την εβδομάδα κάποιος ξεχωριστός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου. Δούλεψε τις επικοινωνιακές δεξιότητες σου και μην επαναπαύεσαι.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψεις πως χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά για να έχεις αποτελέσματα. Η τύχη μπορεί να σε στηρίξει αυτή τη φορά και να δεις πολύ γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα.

Ασχολήσου με ό,τι αφορά την εκπαίδευση, αν έχεις αφήσει ένα πτυχίο ή μία εξέταση να εκκρεμεί. Είναι καλή στιγμή.

Τοξότης 

Γιατί τόσα νεύρα; Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον θυμό σου.

Κάνε ειρήνη με την ήρεμη πλευρά του εαυτού σου. Μπορεί να λατρεύεις την ελευθερία και το ελεύθερο πνεύμα σου αλλά δες λίγο καλύτερα την πτυχή σου που αγαπάει τη ρουτίνα και τη σταθερότητα.

Είναι η εβδομάδα που θα έχεις τα πρώτα δείγματα ότι τα σχέδιά σου είναι σε καλό δρόμο.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικ@. Πρόσεχε τα λόγια σου, για να μην πληγώσεις κάποιον που αγαπάς. Να παραμείνεις ήρεμ@, να εστιάσεις στη δουλειά σου και όλα θα πάνε καλά. Σύντομα όλοι θα είναι ξανά σε καλή διάθεση και τα πράγματα να είναι πάλι καλά.

Πρέπει να προσπαθήσεις να εκφράσεις ξεκάθαρα τις σκέψεις σου αυτή την εβδομάδα. Είσαι γεμάτ@ από υπέροχες ιδέες και σκέψεις αλλά αν δεν μπορείς να τις εκφράσεις σωστά τότε αυτές οι σκέψεις μπορεί να χάσουν τη σημασία τους.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ένα βήμα προς το επόμενο στάδιο. Μην ξεχάσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Μην σπαταλήσεις χρόνο σε νοσταλγικές σκέψεις αλλά σκέψου πώς μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Χρειάζεσαι μόνο ένα καλό σχέδιο.

Είσαι δυνατ@. Προχώρα. Η επιτυχία θα έρθει.

Ιχθύς

Η τύχη μπορεί να σε ευνοήσει αυτή την εβδομάδα. Έχε πίστη στον εαυτό σου. Αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό μπορεί να βρεθεί αυτή την εβδομάδα. Κι όχι μόνο αυτό, αν προσπαθήσεις θα βρεις όλα όσα αναζητούσες. Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό αυτή την εβδομάδα.

Να είσαι αυτάρκης. Μία συνεργασία για ένα νέο εγχείρημα μπορεί να μην είναι καλή για σένα. Θα ήταν καλύτερο να εξετάσεις την πρόταση ξανά μετά από λίγο καιρό.