Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Francesca Orsi, υπεύθυνη προγραμματισμού των παραγωγών του HBO, επιβεβαίωσε τον τρίτο κύκλο του Euphoria, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη επιτυχία της παραγωγής που οδήγησε τη σειρά του Sam Levinson στη δεύτερη θέση των σειρών με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του HBO, πίσω από το Game of Thrones.

“Ο Sam [Levinson], η Zendaya, το καστ και το συνεργείο του Euphoria έχουν φτάσει τη δεύτερη σεζόν στα ύψη, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα της. Μας τιμά να δουλέψουμε ξανά με αυτόν την ταλαντούχα ομάδα κι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί τους στην τρίτη σεζόν.”

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση, έρχεται η είδηση ​​που πολλοί περίμεναν: τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο. Σε λίγες εβδομάδες, το σετ της σειράς θα ζωντανέψει ξανά και η Zendaya και η παρέα της θα συναντηθούν για να συνεχίσουν τις ιστορίες της Rue και των φίλων της.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειάζεται περίπου ένας μήνας για κάθε επεισόδιο, η τρίτη σεζόν δεν προβλέπεται μέχρι το 2024. Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί για να μάθουμε τις εξελίξεις με το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Nate, Maddy και Cassie, αν η Rue θα παραμείνει καθαρή κι αν θα τα βρει με τη Jules.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη euphoria (@euphoria)

Όλα εξακολουθούν να καλύπτονται από μυστήριο και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το Euphoria 3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πιθανότατα θα ξαναβρούμε όλο το αρχικό καστ, από το Sydney Sweeney μέχρι τον Hunter Schafer, με εξαίρεση την Barbie Ferreira που έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή της από τη σειρά λόγω, όπως φαίνεται, εντάσεων που προέκυψαν στα γυρίσματα με τον δημιουργό της σειράς Sam Levinson.

Η ηθοποιός είχε παραπονεθεί ότι ο ρόλος της Kat Hernandez είχε μείνει στάσιμη και εγκλωβισμένη στο ρόλο, και πίστευε ότι άξιζε την ίδια εξέλιξη όπως είχαν οι χαρακτήρες των Maddy και Cassie.

Η Zendaya, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς να μετακινούνται σε διαφορετικό σκηνικό από το γυμνάσιο και να προχωρούν προς την ενηλικίωση.