Ο Harrison Ford, γνωστός για τον ρόλο του Χαν Σόλο και του Ιντιάνα Τζόουνς, έμεινε κράτησε απόσταση από την τηλεόραση μετά τη δεκαετία του 1990.

Τώρα πρωταγωνιστεί στο 1923 με την Helen Mirren, αλλά θα τον δούμε και στη νέα κωμωδία του Apple TV+, Shrinking, με συμπρωταγωνιστή τον Jason Segel, και θα προβληθεί στις 27 Ιανουαρίου από την πλατφόρμα της Apple TV.

Κι ενώ η συμμετοχή του Ford σε μια κωμική σειρά της Apple μπορεί να είναι το καυτό νεό, στην ουσία ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι ο Segel. Ο πρωταγωνιστής του How I Met Your Mother υποδύεται τον Jimmy Laird, έναν θεραπευτή που αντιμετωπίζει τη δική του θλίψη και τα δικά του προσωπικά ζητήματα.

Όταν πια φτάνει στα όριά του ο Jimmy κουράζεται κι αγανακτεί από τους κανόνες της δουλειάς κι αρχίζει να αγνοεί τη δεοντολογία του επαγγέλματος οπότε κι αρχίζει να λέει στους πελάτες του ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Οι συνέπειες και οι απρόσμενες αλλαγές τόσο στη ζωή των ασθενών του όσο και στη δική του είναι επεισοδιακές.

AppleTV

Η νέα οπτική του Jimmy για τη ζωή δεν είναι εξ ολοκλήρου δική του: Ο Dr. Paul Rhodes (Ford) παρατηρεί ότι η ζωή του Jimmy φαίνεται να καταρρέει και παρεμβαίνει για να βοηθήσει να αλλάξει η κατάσταση. Με τη συμβουλή του Paul, o Jimmy αρχίζει να είναι ωμά ειλικρινής με τους ασθενείς του, κι όπως φαίνεται στο τρέιλερ όταν συμβουλεύει μια πελάτισσά του (Heidi Gardner) για τη σχέση της λέγοντάς της: «ο σύζυγός σου είναι συναισθηματικά κακοποιητικός, δεν δουλεύει, δεν θα αλλάξει, απλά άφησέ τον».

Τα πράγματα φαίνεται να αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο καθώς οι συνάδελφοί του θεραπευτές παρατηρούν ότι οι ενέργειες του Jimmy γίνονται όλο και πιο μη ηθικές και επιζήμιες – αλλά ο Jimmy αισθάνεται ότι οι ασθενείς του προχωρούν κανονικά και είναι ευτυχισμένοι.

Μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Segel και Ford, στα 10 επεισόδια του Shrinking θα πρωταγωνιστήσουν επίσης η Jessica Williams, ο Luke Tennie (Deadly Class), ο Michael Urie (Ugly Betty) και η Christia Miller (Scrubs). Δημιουργοί οι Brett Goldstein και Bill Lawerence, υπεύθυνοι για το μικρό θαύμα Ted Lasso του Apple TV+.

Το Shrinking θα προβληθεί στο Apple TV+ στις 27 Ιανουαρίου.