Τα social media έχουν πολλά αρνητικά, αλλά έχουν κι ένα μεγάλο θετικό. Σε κάνουν να συνδέεσαι με ανθρώπους που μπορεί να μην γνωρίζεις προσωπικά, αλλά που τελικά μοιράζεσαι μαζί τους πολλές προσωπικές στιγμές.

Πολλές από τις προσωπικές αυτές στιγμές είναι μάλιστα τόσο όμορφες και χαρούμενες, που σε παρασύρουν κι εσένα στη δική τους χαρά και δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις και να γεμίσεις ελπίδα.

Τα πιο όμορφα νέα που θα μπορούσαμε να είχαμε ακούσει και μας έφτιαξαν την εβδομάδα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό η Εριέττα Κούρκουλου. Μια βροχερή Κυριακή, η Εριέττα μας έκανε να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε και να γεμίσουμε ελπίδα. Εμείς και πολλές άλλες γυναίκες που την ακολουθούν.

Η 28χρονη είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά της να γίνει μαμά και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται καθώς και την πολύ μεγάλη αγωνία που νιώθει κάθε γυναίκα που περιμένει ένα θετικό πρόσημο.

Χθες λοιπόν ήταν σαν μια αχτίδα ελπίδας να αγκάλιασε κάθε γυναίκα, κάθε ζευγάρι που προσπαθεί να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια, καθώς η Εριέττα όπως μοιράστηκε είναι έγκυος.

Μέσα από μία φωτογραφία στο ίδιο σημείο όπου παλιότερα είχε μιλήσει για τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα, αγκαλιά με το σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα και γέμισε τα μάτια μας δάκρυα χαράς κι ελπίδας για το αύριο.

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κάπως η χαρά της έγινε και δική μας, κάπως η καρδιά μας γέμισε ελπίδα και συγκίνηση. Και κάπως έτσι η βροχερή Κυριακή ντύθηκε με τα πιο όμορφα νέα. Τελικά δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιον προσωπικά, για να χαρείς με τη χαρά του.

New generation loading λοιπόν κι είναι υπέροχο.

Εριέττα και Βύρωνα, συγχαρητήρια από καρδιάς και ευχαριστούμε που κάνατε την Κυριακή μας (και την εβδομάδα μας) πιο χρωματιστή κι εύθυμη!