Η νέα σειρά του Netfilix Emily in Paris και το hype που έχει δημιουργήσει μάλλον θα φέρει ξανά στο προσκήνιο διαχρονικά και μη κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας και θυμίζουν Παρίσι. Μαρινιέρες, deux pieces που θυμίζουν Chanel, πουα patterns, καπέλα μπερέ, μεταξωτά μαντίλια στον λαιμό και πτι καρώ blazers.

Η αλήθεια είναι πως το μπερέ σαν αξεσουάρ δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας. Έχουμε συνηθίσει περισσότερο τους σκούφους και σε μικρότερο βαθμό τα καπέλα. Εάν ρίξεις όμως μια ματιά στο street style των κοριτσιών στο Παρίσι θα εκπλαγείς. Είτε είσαι fan είτε όχι οφείλεις να ομολογήσεις ότι δίνει μια ιδιαίτερη νότα στα outfit σου.

Και σίγουρα μια περισσότερo ενδιαφέρον στα φθινοπωρινά σου looks!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis) στις

Το μπερέ είναι ένα αξεσουάρ που τις περισσότερες από εμάς μας φοβίζει. Πως να τον εντάξουμε στα outfit μας; Μήπως μας μεγαλώνει; Μήπως δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μας; Μήπως είναι too much για την καθημερινότητα σε μία πόλη που δεν είναι το Παρίσι;

Netflix

Ας δούμε μαζί πώς το συνδυάζουν τα fashion girls και ίσως βρεις την φαντασία αλλά και το θάρρος να το δοκιμάσεις και εσύ!

https://www.instagram.com/p/B_dKv1gjnBS/?utm_source=ig_web_copy_link
CAROLE BETHUEL/NETFLIX © 2020
 
https://www.instagram.com/p/B5YZUxxF4Hn/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B9W_Bd5hAOS/?utm_source=ig_web_copy_link

Είναι βασικό εάν είναι ένα αξεσουάρ που δοκιμάζεις να εντάξεις πρώτη φορά στα outfit σου να το κάνεις όσο πιο ομαλά γίνεται. Μην ξεκινήσεις με κάποιο εξεζητημένο χρώμα. Δοκίμασε ένα χρώμα που να είναι πολύ κοντά με τα υπόλοιπα ρούχα σου μέχρι να εγκληματιστείς και να βρεις το προσωπικό σου στιλ!

beret
farfetch.com
beret
matchesfashion.com
beret
mytheresa.com
featured photo: COURTESY OF NETFLIX