Η Lily Collins, υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα της στη σειρά Emily in Paris, ενάντια σε κριτικούς που έχουν χαρακτηρίσει την Emily «ενοχλητική», μεταξύ άλλων.

Εν όψει της πρεμιέρας της 2ης σεζόν της σειράς, η ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό Nylon πως η Emily Cooper, μπορεί να είναι πολλά παραπάνω από ένας απλός χαρακτήρας σε μία σειρά.

«Πολλά από τα προσόντα που έχει η Έμιλι, αν τα βάλεις στο χαρτί, ενδεχομένως να είναι ενοχλητικά», εξήγησε η ηθοποιός.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Ωστόσο, βλέπει τη χρυσή τομή στις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά της Emily.

«Όταν έχεις κάποιον τόσο αισιόδοξο, χαρούμενο και κεφάτο είναι λυπηρό να πιστεύεις ότι ο κόσμος θα τον κοιτούσε και θα έλεγε ότι το παρακάνει. Είναι τόσο όμορφα προσόντα και το γεγονός ότι μπορεί ταυτόχρονα να είναι ευάλωτη (η Emily) και να ζητά βοήθεια και να κάνει λάθη— είναι ανθρώπινη».

Με τον δημιουργό του Sex and the City, Darren Star πίσω από την ιστορία της Emily στο Παρίσι, αναπόφευκτα θα υπήρχαν συγκρίσεις με την Carrie Bradshaw.

Ωστόσο, η Lily Collins τονίζει ότι η Emily είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας που δεν χρειάζεται να μιμηθεί την Carrie Bradshaw.

«Δεν μιμείται σε καμία περίπτωση τη ζωή της Carrie Bradshaw», ωστόσο, παραδέχεται ότι ο χαρακτήρας της πιθανότατα θα θαύμαζε την Carrie.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

«Η Emily πιθανότατα μεγάλωσε έχοντας αφίσες με την Carrie Bradshaw στον τοίχο της», συνέχισε.

Αρκετοί κριτικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακρίνει τον χαρακτήρα της Lily Collins, υποστηρίζοντας πως η ζωή της δεν είναι πολύ πιστευτή.

«Πιστεύω ότι αυτή είναι μια πραγματικότητα για την Έμιλι, το να μετακομίζει στο Παρίσι και το τι βιώνει και τι βλέπει», είπε.

«Απλώς, όταν τα βάζεις όλα μαζί σε μια τηλεοπτική εκπομπή που έχει, είναι λίγο λιγότερο πιστευτό».