Υπάρχει κάτι το αναζωογονητικό στο νέο κύμα των – φαινομενικά – DYI κοσμημάτων. Από τα chandelier σκουλαρίκια από χάντρες ή μικρές πέτρες, μέχρι τα βραχιόλια με charms, οι non-metallic λεπτομέρειες που είχαμε συνηθίσει, είναι περισσότερο διασκεδαστικές και προσθέτουν περισσότερο χρώμα στα outfit αλλά και στη μέρα σου.

Kαι ενώ οι νεώτεροι εαυτοί μας δεν θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας ποτέ ένα τόσο εξελιγμένο σχέδιο (ας μείνουμε στα friendship bracelets), τα πιο εκλεπτυσμένα σχέδια από χάντρες δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να νοσταλγήσουμε την καλοκαιρινή κατασκήνωση όπου φτιάχναμε βραχιολάκια και σκουλαρίκια από το συγκεκριμένο kids-friendly υλικό για να θυμόμαστε η μία την άλλη τον χειμώνα.

Όμως επειδή μόδα είναι και γυρίζει φέτος οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή των σκουλαρικιών με χάντρες, μετατρέποντάς τα στα πιο επιθυμητά αξεσουάρ της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε αυτά τα νοσταλγικά αξεσουάρ που φέτος το καλοκαίρι επιστρέφουν δυναμικά.

jcrew.com
mango.com
bershka.com
zara.com
susanalexandra.com
mozhmozh.com
zara.com
  Δες επίσης: 6 trends στα σκουλαρίκια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτόν τον μήνα
featured image: gracefulstory.com