Πρόκειται για ένα brand που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση τα τελευταία χρόνια και κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις λόγω της διαφορετικής και καινοτόμου προσέγγισης του look μίας νύφης και του γενικότερου concept του γάμου.

Η Rime Arodaky, η ιδρύτρια και σχεδιάστρια του οίκου ξεπερνώντας το κατεστημένο και τους κλασσικούς παραδοσιακούς κανόνες στο σχέδιο του νυφικού φορέματος θέλησε να δώσει το δικό της σημάδι στο χώρο της μόδας και κυρίως στο νυφικό κόσμο.

Σπούδασε στο École de la Chambre Syndicale de la Haute Couture στο Παρίσι και σύντομα μετά την αποφοίτησή της ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός δίπλα σε γνωστούς οίκους, όπως εκείνους της Sonia Rykiel και της Dice Kayek. Το 2010 έγινε γνωστή μέσα από το blog της «Lalovelist», το οποίο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Μέσα από το blog μοιραζόταν τις σκέψεις της, της ιδέες της, τις πρώτες δημιουργίες της και τη γενικότερη αντίληψή της για τους γάμους. Το πρότυπο της σχεδιάστριας ήταν η σύγχρονη, απελευθερωμένη, θηλυκή, δυναμική και sexy γυναίκα, την οποία και αντιπροσωπεύουν οι δημιουργίες της. Παράλληλα, το 2011 προχώρησε στην δημιουργία του brand της με έδρα το Παρίσι, τη γενέτειρά της. Το 2015 έγιναν πραγματικότητα και οι prêt-à-porter collections για τη νέα γυναίκα που έχει όρεξη και ενθουσιασμό για τη ζωή.

Οι δημιουργίες της έχουν κατά κύριο λόγο διαφάνειες και διακριτικά λευκά κεντημένα λουλούδια πάνω τους, δίνοντας την αίσθηση του αιθέριου και sexy στοιχείου. Επίσης, διακρίνονται από έναν sophisticated τόνο.

Ακόμα και στις ready-to-wear collections δημιουργεί και κομμάτια στα οποία διατηρεί το λευκό χρώμα του νυφικού σχεδιάζοντας φορέματα και jumpsuits για κάθε event πριν και μετά το γάμο, τα οποία μπορούν όμως να φορεθούν και σε πολλές άλλες κοινωνικές περιστάσεις διατηρώντας τη γυναικεία, απελευθερωμένη αισθητική του fashion house.

lenny_face_1_hd-1200x1800

cornell_clyde_close_1_hd-1200x1800

axl_face_1_hd-1200x1800

rime-arodaky-mara-brunch-5

rime-arodaky-luella-brunch-2

liam_face_1_hd-1200x1800

www.rime-arodaky.com