Το Ginny & Georgia έφερε μαζί του έναν αέρα νοσταλγίας για τα χρόνια των Gilmore Girls. Παράλληλα, όμως, μας έφερε και δύο νέες ηθοποιούς που κάτι μας λέει ότι θα βλέπουμε παντού από εδώ και πέρα. Η Brianne Howey είναι μία από αυτές και για να σε προλάβουμε, δεν είναι νέα στο χώρο. Μετρά ήδη μερικά χρόνια καριέρας και μερικές συμμετοχές σε διάφορες αμερικανικές σειρές, όπως το The Passage και το The Batwoman. To breakthrough, όμως, φαίνεται να έγινε με τη νέα σειρά του Netflix που σκαρφάλωσε αμέσως στο Top10 των τελευταίων ημερών -και όχι άδικα, αν μας ρωτάς.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις μερικά από τα πιο SOS facts που πρέπει να ξέρεις για την Brianne Howey.

Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια

Οι γονείς της την έστειλαν σε ένα καθολικό σχολείο θηλέων, όπου η ίδια ξεχώριζε ως η καλύτερη μαθήτρια. Μπορεί αυτό να είχε κάποια μειονεκτήματα σαν εμπειρία, ωστόσο από αυτό το σχολείο, όπως λέει και η ίδια, έλειπαν οι drama queens. Κι αυτό είναι κάτι που εκτιμούσε ιδιαίτερα.

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει αεροσυνοδός

Σε μικρή ηλικία, δεν της είχε περάσει καν από το μυαλό η καριέρα της υποκριτικής. Κάνοντας συχνά ταξίδια με την οικογένεια της και βλέποντας τις αεροσυνοδούς, ονειρευόταν ότι θα αυτή θα ήταν μία ιδανική δουλειά για εκείνη.

Η επαφή με το θέατρο και την υποκριτική ξεκίνησε από το λύκειο

Στο καθολικό σχολείο ανακάλυψε τη τέχνη της υποκριτικής και του αυτοσχεδιασμού. Μέσα από τις πρώτες θεατρικές παραστάσεις γοητεύτηκε από αυτόν τον κόσμο και κατάλαβε ότι θέλει να τον ακολουθήσει.

Σπούδασε στο New York University

Πήγε, λοιπόν, στο NYU για να ακολουθήσει την κατεύθυνση του θεάτρου. Ωστόσο, εκεί έκανε και κάποια μαθήματα για την ψυχολογία παιδιών, κάτι που την απασχολούσε από πάντα.

Ο πρώτος της ρόλος ήρθε πριν καν αποφοιτήσει

Ενώ επρόκειτο να αποφοιτήσει ένα εξάμηνο νωρίτερα από το πανεπιστήμιο, λόγω καλής πρόοδου, ήρθε και ο πρώτος της ρόλος στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα ολοένα και περισσότεροι ατζέντηδες αναζητούσαν το όνομα της για διάφορους ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους ή guests.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brianne Howey (@briannehowey)

Αγαπά τα ταξίδια

Ακριβώς επειδή ταξίδευε από μικρή με την οικογένεια της και ήθελε να γίνει αεροσυνοδός, τα ταξίδια είναι η δεύτερη φύση της. Ενθουσιάζεται ακόμη περισσότερο όταν προκύπτει κάποια δουλειά εκτός Αμερικής, γιατί έτσι έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο εξωτερικό περνώντας χρόνο σε μία καινούρια πόλη.

Ο γάμος της αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού

Το 2015 γνώρισε τον σύντροφό της τυχαία σε ένα μπαρ. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2020, οι ίδιοι είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους στην Santa Barbara, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδια τους. Αντ’αυτού τελικά υιοθέτησαν ένα σκυλάκι και ελπίζουν να καταφέρουν τελικά να παντρευτούν μέσα στο 2021.

Αγαπά την οικογένειά της και θέλει να κάνει σύντομα τη δική της

Νομίζω είναι αρκετά ενδεικτικό το ότι αποφάσισαν με το σύντροφό της να υιοθετήσουν σκύλο. Η ίδια Brianne είχε πάντοτε πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς και την οικογένεια της. Γι’αυτό θέλει και η ίδια να αποκτήσει μία μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια.

Η ομάδα της της είχε πει πως μάλλον είναι απίθανο να πάρει τον ρόλο της Georgia

Όταν ξεκίνησε το casting για το Ginny & Georgia, η ίδια βρισκόταν στην Ευρώπη. Ρωτώντας την ομάδα της για το αν θα προλάβει να συμμετέχει κι εκείνη στο casting, εκείνοι της είπαν ότι μάλλον δεν έχει έλπιδα γιατί ο ρόλος είναι πολύ καλός και θα δοθεί γρήγορα. Κι όμως, όπως αποδείχθηκε, ο ρόλος προοριζόταν τελικά για εκείνη.

Ανυπομονεί για μία δεύτερη σεζόν του Ginny & Georgia

Αν και είναι ακόμη νωρίς για να μιλάμε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, η ίδια ανυπομονεί. Πιστεύει ότι οι ήρωες πρέπει να λάβουν τη συνέχεια που τους αξίζει και να δούμε τι άλλο τους επιφυλλάσσει η ζωή.

featured image: Netflix