Γνωρίζαμε πολύ καλά πως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή όπου η νέα Gen Z θα έχει την τιμητική της στα θρίλερ αυτής της εποχής. Κι ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει μερικές αξιόλογες προσπάθειες, η νέα ταινία της Α24, Bodies Bodies Bodies, φαίνεται πως είναι η επιτομή των slasher θρίλερ για την Gen Z.

To Bodies Bodies Bodies θα σου θυμίσει κάτι από όλα τα θρίλερ που έχεις δει

Μία παρέα 20άρηδων αποφασίζει να νοικιάσει ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή, ώστε να χαλαρώσουν, να πιουν και να ξεφαντώσουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Ένα από τα βράδια που βρίσκονται εκεί, αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι Bodies Bodies Bodies – κάτι σαν το γνωστό Μια Νύχτα στο Παλέρμο. Η μοναδική διαφορά είναι το ότι σε αυτό το παιχνίδι ένας παίκτης προσποιείται πως σκοτώνει έναν άλλον, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν τον ένοχο. Όταν όμως όλη η παρέα είναι high από το πάρτι, αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποβεί μοιραίο – ειδικά σε ένα slasher θρίλερ.

Τα πρώτα αίματα δεν αργούν να εμφανιστούν κι έτσι η προσποιητή δολοφονία, ξαφνικά γίνεται πραγματικότητα. Κάποιος είναι νεκρός και κάποιος από την παρέα είναι ο πραγματικός δολοφόνος που κυκλοφορεί ανάμεσα τους. Κι όσο η ώρα περνά, τόσο το αίμα γίνεται εμφανέστερο στα ρούχα τους, στο σπίτι και στα πάντα γύρω τους.

Ένα slasher θρίλερ που αξιοποιεί τη σάτιρα στο μέγιστο

Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται, το Bodies Bodies Bodies δεν χάνει τον χρόνο του και κριτικάρει την σύγχρονη Gen Z και τα κολλήματα της. Η εμφάνιση του Pete Davidson, του μοναδικού 40αρη ανάμεσα στους 20άρηδες, πυροδοτεί μία σειρά αντιδράσεων που προκαλούν γέλιο και αμηχανία, ήδη από το trailer της ταινίας. Πρόκειται για ένα θρίλερ που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, έντονα αστεία και άβολες καταστάσεις που δε σου αφήνουν περιθώρια να σκεφτείς, παρά μόνο να γελάσεις. Ειδικά αν πέρασες κι εσύ την καραντίνα παίζοντας Among Us, θα νιώσεις σαν να ζεις σε μία live-action εκδοχή του παιχνιδιού και όχι άδικα.