Καλοκαίρι, άμμος, θάλασσα, διακοπές και εκεί που δεν το περιμένεις σου σκάει ο έρωτας, και όχι ένας οποιοσδήποτε αλλά κάτι το ξεχωριστό. Τί θα βάλεις στα καλοκαιρινά σου ραντεβού;

Όσο κι αν κρατήσει αυτό το καλοκαιρινό crush, με τη νέα συλλογή του brand Aisha Diri για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι δεδομένος (και στην τελική θα σου μείνουν και τα υπέροχα ρούχα).

Με τίτλο “Où bat ton coeur?” (=πού χτυπά η καρδιά σου;), η Aisha Diri σε παρασέρνει να ακολουθήσεις τον χτύπο της καρδιάς σου, ανακαλύπτοντας την σύγχρονη αισθητική, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα σε κάθε σου εμφάνιση.

Αυτό είναι το brand που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά
aishadiri.com

Μετάξι, cool wool, βαμβάκι, λινό και κρεπ, επιδίδονται σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι υφών, όπου  η πολυτέλεια αλλά και η μοντέρνα οπτική δημιουργούν φορέματα, πουκαμίσες, παντελόνες, σορτς, tops αλλά και αξεσουάρ.

Αυτό είναι το brand που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά
aishadiri.com

Κάθε ρούχο απευθύνεται σ’ εσένα που θες να ζήσεις την κάθε στιγμή, χωρίς να περιοριστείς σε κανόνες και όρια. Δημιουργίες που σου δίνουν την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου, να εκφράσεις τη θηλυκότητά σου μέσα από μίνιμαλ, καθαρές γραμμές και γεωμετρικά layering.  Η γυναίκα που αντιπροσωπεύει η Aisha δεν αποζητά να ξεχωρίσει απλά από το πλήθος, αλλά αναζητά να γράψει τη δική της ιστορία και η συλλογή «Où bat ton coeur?” γίνεται το όχημά της.

Αυτό είναι το brand που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά
aishadiri.com

Ποια είναι όμως η Aisha Diri;

Η ελληνοσυριακής καταγωγής Aisha ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μόδας αμέσως μετά από τις σπουδές της στο Λονδίνο. Έχοντας δουλέψει στο Μιλάνο για κάποια από τα μεγαλύτερα fashion brands διεθνούς φήμης, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της, επιστρέφοντας στην Ελλάδα και λανσάροντας το δικό της fashion brand.

Με εφαλτήριο την εμπειρία που αποκόμισε από τους τεχνίτες του εξωτερικού αλλά και την φλόγα της Συριακής καταγωγής της, βασική επιθυμία της Aisha είναι να δημιουργεί κλασσικά κομμάτια με σύγχρονο ύφος κατάλληλα για κάθε περίσταση που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. Και το έχει καταφέρει!

Δες όλη τη νέα συλλογή εδώ: aishadiri.com/shop/

Ακολούθησε τη σελίδα τους σε Facebook και Instagram

featured image: aishadiri.com