Το Met Gala είναι η πιο γεμάτη από διάσημους νύχτα της χρονιάς. Μια νύχτα “δραματική”, εκκεντρική, αμφιλεγόμενη, όπως και τα ρούχα των καλεσμένων. Η φετινή έκθεση του Costume Institute έχει τίτλο “Heavenly Bodies: Fashion and Catholic Imagination“. Με λίγα λόγια, μια θρησκευτική εμπειρία μόδας που περιλαμβάνει από “διαβολικά” καλές εμφανίσεις μέχρι πραγματικά “ασεβή” και “ανίερα” σύνολα.

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά φαίνεται πως ήταν ο πιο εύκολος τρόπος για να ενταχθεί κανείς στο crew του Κόκκινου Χαλιού. Τα μεγαλεπήβολα headpieces-κορώνες, στέκες, φωτοστέφανα, πέπλα- ήταν το αξεσουάρ κλειδί στις φετινές εμφανίσεις των διάσημων καλεσμένων. Κάποιοι celebrities επέλεξαν την κομψή, αγγελική απλότητα, ενώ άλλοι, έκαναν εμφανίσεις πιο… glittery.

Η Rihanna φόρεσε ένα καπέλο παρόμοιο με του Πάπα. H Bella Hadid πήρε τον “δρόμο του κακού” και σαν μια άλλη Disney Villain έκανε εμφάνιση με ένα μαύρο με χρυσό headband. Το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ ήταν αυτό της Olivia Munn, η οποία δήλωσε ότι η αλυσίδα στα μαλλιά ήταν εμπνευσμένη από τις Σταυροφορίες.

Η Madonna, πάλι, διατηρώντας σταθερά τα σκήπτρα, συνδύασε μαζί κορώνα, βέλο και φωτοστέφανο. Αν δεν ήταν αυτή το σωστό style icon της βραδιάς, τότε ποια;

featured image: popsugar.com