Σε αντίθεση με πολλές κοινές δίαιτες, που βασίζονται στις ανάγκες του σώματός σου για ανάπτυξη και εξέλιξη, η astrodiet λαμβάνει υπόψη ολόκληρο τον αστρολογικό σου χάρτη. Σύμφωνα με την αστρολόγο Inna Lyubimova και όσα δήλωσε στο L’Officiel, υπάρχουν ειδικές διατροφικές συστάσεις για κάθε ζώδιο.

Δες παρακάτω σε ποιες τροφές θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Αυτό το ζώδιο χρειάζεται να τρώει πολύ πρωτεΐνη και τουλάχιστον ένα γεύμα τη μέρα να περιέχει κρέας. Η ελαφριά προπόνηση συνιστάται πριν το πρώτο γεύμα, αφού έτσι το θα είναι πιο παραγωγικό για το σώμα.

Ταύρος

Είναι φαν του gourmet στιλ, αλλά θα πρέπει να αποφεύγει την υπερφαγία. Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της διατροφής ενός Ταύρου είναι η αφαίρεση του αλευριού, και η ακολούθηση τριών βασικών γευμάτων και οι βόλτες στη φύση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι βλάπτονται από την κατανάλωση υδατανθράκων, ειδικά από το ψωμί και τα δημητριακά. Επιπλέον, καλό είναι να απογεύγουν το να τρώνε αργά το βράδυ. Το πρωινό αποτελεί το κυριότερο γεύμα για αυτό το ζώδιο, ειδάλλως η ποιότητα του ύπνου του θα μειωθεί.

Καρκίνος

Το πιο αδύναμο σημείο του σώματος ενός Καρκίνου είναι το στομάχι. Οπότε το να τρώει υγιεινές τροφές και να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητο. Το ιδανικό είναι να αφαιρέσει τις βλαβερές τροφές, όπως τα γλυκά και το αλεύρι, από τη διατροφική του ρουτίνα.

Λέων

Τα Λιοντάρια χρειάζονται ένα άνετο περιβάλλον για να καταναλώνουν τα γεύματά τους. Ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, ο Ήλιος, έχει ανάγκη αυτού του είδους τη φροντίδα. Η δίαιτά τους θα πρέπει να περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και η φυσική τους άσκηση θα πρέπει να γίνεται πριν από κάποιο γεύμα.

Οι πιο σίγουρες λύσεις για flat κοιλιά ακόμα και μετά το φαγητό
unsplash.com

Παρθένος

Για τους Παρθένους, ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον είναι τεράστιας σημασίας και για την προετοιμασία του φαγητού, αλλά και για την κατανάλωσή του. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρούτα και τα δημητριακά προτείνονται ως επιλογές. Η φυσική άσκηση θα πρέπει να γίνεται πριν από γεύματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα πρέπει να ακολουθούν μια ελαφριά δίαιτα βασισμένη στο άπαχο κρέας, ψάρι και cottage cheese. Η μείωση της ζάχαρης και του αμύλου είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο. Καθώς και το να αντικαταστήσουν τον καφέ και το τσάι με νερό. Η φυσική άσκηση θα πρέπει να γίνεται μετά το γεύμα.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα πρέπει να βγάλουν τα spicy φαγητά και τα μπαχαρικά από τη διατροφή τους. Αντίστοιχα, θα πρέπει να προσθέσουν αρκετό κρέας και ψάρια. Την άσκηση θα πρέπει να την προγραμματίζουν μετά από το γεύμα τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα πρέπει να συντηρούν το δυναμικό τους ένστικτο, να αποφεύγουν το να τρώνε γρήγορα και την υπερφαγία. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο απολαμβάνουν να μαθαίνουν για νέα είδη γαστρονομίας. Ωστόσο, τείνουν να μην προσέχουν τις ποσότητες, τείνοντας στο να είναι υπέρβαροι.

Αιγόκερως

Η υγεία και η διάθεση ενός Αιγόκερου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διατροφή τους. Οπότε το να καταναλώνουν τα γεύματά τους σε ένα ήσυχο περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για εκείνους. Η άσκηση θα πρέπει να προγραμματίζεται πριν τα γεύματά τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα πρέπει να επιλέγει τροφές όπως άπαχο κρέας, ψάρι και δημητριακά. Να δοκιμάζει διαφορετικές συνταγές που να ικανοποιούν τη φαντασία που τον διέπει. Είναι, επίσης, σημαντικό να ασκείται τακτικά.

Ιχθύες

Τα Ψαράκια θα πρέπει να αποφεύγουν το να ξεχνούν γεύματα, ειδικά πριν την προπόνηση. Επιπλέον, είναι σημαντικό να καταναλώνουν ψάρια και κουνουπίδι και να τρώνε με συντροφιά ευχάριστα άτομα.

featured image: Unsplash