Πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα, δεν ξέρουμε καν σε ποια μέρα καραντίνας βρισκόμαστε. Αλλά η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία έχει βοηθήσει στο να γίνει όλο αυτό πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο. Και είμαστε πολύ τυχεροί που παρά τις δυσκολίες μπορούμε τόσο εύκολα να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Βρήκαμε τα καλύτερα αpps που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα  και δημιουργικά στο σπίτι. Από αpps για να μιλάς με τους φίλους σου, σε άλλα για να κάνεις γυμναστική ή online ραντεβού με την αισθητικό σου. Θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Zoom App

Happy hour με φίλους

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να απολαύσεις ένα κρασάκι ή ένα κοκτέιλ παρέα με τους φίλους σου εν μέσω πανδημίας; Μπορεί να μην γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο. Και μπορεί να χρειαστεί μερικές προσπάθειες μέχρι να καταφέρεις να φτιάξεις το τέλειο κοκτέιλ που έπινες στο αγαπημένο σου μπαρ. Το σημαντικό όμως είναι ότι μέσω του zoom μπορείς να κάνεις ένα virtual party με τους φίλους σου. Το zoom επιτρέπει μέχρι 100 άτομα να συμμετάσχουν σε ένα video call. Σκέψου ότι κάνεις ένα πάρτυ στο σπίτι σου και θα είναι όλα τέλεια. Με το plus ότι δεν θα χρειαστεί να καθαρίσεις μετά!

Book Club

Η καραντίνα είναι η τέλεια ευκαιρία να διαβάσεις πολλά βιβλία. Και το zoom είναι το τέλειο app για να συζητήσεις τα βιβλία που διαβάζεις με τις φίλες σου. Άσε που μπορείς να σετάρεις το background της συνομιλίας ανάλογα με το βιβλίο που σχολιάζετε και θα γίνει όλο αυτό μία fun δραστηριότητα για τα απογεύματά σας.

Ψυχοθεραπεία

Εάν είχες τα τακτικά ραντεβού με τον ψυχολόγο σου και τώρα ξαφνικά έχεις μείνει ξεκρέμαστη μπορεί να νιώθεις χαμένη στη μετάφραση. Ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα. Οπότε μπορείς να προτείνεις να συνεχίσετε κανονικά τις συνεδρίες σας μέσω του zoom. Είναι πολύ εύκολο να κανονίσετε το ραντεβού σας μέσω του zoom και σίγουρα θα έχετε καλή σύνδεση.

FaceTime App

Γυμναστική και personal training

Βάζεις το στρωματάκι σου και ετοιμάζεις το κινητό μπροστά σου για να βλέπεις και να σε βλέπουν. Μέσω FaceTime θα κάνετε ένα τέλειο μάθημα. Επειδή δεν θα έχεις το γυμναστή κοντά σου βέβαια, είναι σημαντικό να φαίνεσαι καλά έτσι ώστε να μπορεί να σε διορθώσει για να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Beauty ραντεβού

Και ήρθε η ώρα να βάψεις τα μαλλιά σου αλλά έλα που δεν το έχεις ξανά κάνει ποτέ. Με το FaceTime μπορείς να μιλάς και να βλέπεις την κομμώτρια σου για να σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες έτσι ώστε να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου. Το μόνο καλό είναι πως και τέλειο να μη βγει το αποτέλεσμα, δε θα σε δει και κανείς.

featured image: Take Aim