Οι τελευταίες εβδομάδες, και ιδίως οι τελευταίες μέρες κυλούν δύσκολα. Έχουμε ξεχάσει την καθημερινότητά μας, έχουμε αλλάξει τα προγράμματά μας και έχουμε χάσει την επαφή μας με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Αυτό για τους πιο εξωστρεφείς ανθρώπους ίσως και να είναι το πιο δύσκολο απ΄όλα. Για να να μη χάσεις το μυαλό σου λοιπόν πρέπει να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους να περνάς το χρόνο σου ευχάριστα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να κρατάς την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να σου φτιάχνει η διάθεση! Γι’ αυτό έχουμε να προτείνουμε την ιδέα του virtual dinner party. Με άλλα λόγια, θα ντυθείτε, θα στολιστείτε, και θα ανοίξετε τις κάμερες σας για να απολαύσετε όλοι μαζί ένα γεύμα. Διάβασε παρακάτω για να δεις πως θα το οργανώσεις!

Είσαι η virtual  host, δηλαδή η οικοδέσποινα. Εσύ λοιπόν πρέπει να κανονίσεις το μενού και το θέμα του dinner, όπως ακριβώς θα έκανες και αν καλούσες τους ίδιους ανθρώπους στο σπίτι σου για φαγητό ένα Σάββατο βράδυ.

Θα κανονίσετε μέρα και ώρα. Θα μαγειρέψετε όλοι το ίδιο φαγητό, θα διακοσμήσετε όμορφα τους χώρους σας. Θα τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας στην υγειά σας, μιλώντας και περνώντας όμορφες διαδικτυακές στιγμές.

Το μενού

Πρέπει να υπολογίσεις πως ίσως να μην είναι όλοι αστέρια στη μαγειρική και πως ίσως κάποιοι να μην μπορούν ή να μην θέλουν να πάνε στο σούπερ μάρκετ. Οπότε πρέπει η συνταγές που θα διαλέξεις να είναι εύκολες και με απλά υλικά. Μόλις αποφασίσεις τι θα φτιάξετε, στείλε τις συνταγές και τις οδηγίες στους “καλεσμένους” σου.

Η ατμόσφαιρα

Ίσως να μην παίζει έναν τόσο σημαντικό ρόλο η ατμόσφαιρα γιατί οι φίλοι σου θα δουν μόνο το τετραγωνάκι που θα φαίνεται από την οθόνη του κινητού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να διακοσμήσεις το σπίτι σου όμορφα για να μπεις στο κατάλληλο mood. Στόλισε τα λουλούδια σου,  άναψε τα αγαπημένα σου κεριά και βάλε την αγαπημένη σου μουσική να παίζει στο background.

Απόλαυσε την κάθε στιγμή!

Μπορεί να μην είναι το τυπικό dinner party αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, είναι σημαντικό να κάνουμε ακόμα και τα πιο μικρά και απλά πράγματα αργά και απολαυστικά. Όταν με το καλό όλο αυτό περάσει, το virtual dinner party θα είναι μία από τις χαρούμενες αναμνήσεις που θα θυμάσαι για πάντα.

featured image: Vogue UK