Ελέγχεις ό,τι δημοσιεύεται στο Instagram προσπαθώντας απελπισμένα να βρεις κάτι που θα σου πάρει το μυαλό μακρυά από ό,τι ζεις; Αφήνεις την ώρα να περνάει χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα; Βλέπεις το μυαλό σου να πολτοποιείται και να αφαιρείται και καταλήγεις να μην νιώθεις τίποτα; Βρήκαμε τους πέντε celebrity λογαριασμούς στο instagram που θα μπορούσαν να φέρουν λίγο φως στη ζωή σου αυτή την περίοδο.

1. Coldplay

Από διαδικτυακές συναυλίες μέχρι show μαγειρικής… οι Coldplay μοιράζονται αυτή την καραντίνα από το σαλόνι τους.  Ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ του Global Citizen και του World Health Organisation είναι το έργο #Togetherathome, που μας καλεί όλους να ενωθούμε – από τον καναπέ μας – για να νικήσουμε αυτό τον ιό.

Μάθε περισσότερα εδώ.

2. John Legend

Επίσης μέρος του έργου #Togetherathome, ο John Legend μας κάνει καντάδα από το σαλόνι του μαζί με την γυναίκα του Chrissy και την κόρη τους Luna.

3. Antoni Porowski

Ο Antoni Porowski του Queer Eye δημιούργησε μια σειρά από μαθήματα μαγειρικής διαμορφωμένα για να εμπλουτίσουν τις ασχολίες σου κατά την καραντίνα, τα “Quar Eye: Cooking Lessons in Quarantine”.

4. Miley Cyrus

Η Miley Cyrus άρχισε τα “Bright Minded:  Live with Miley”, μια σειρά από συζητήσεις σχετικά με το πως μπορούμε να μείνουμε θετικοί και “lit”, όπως λέει, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι συζητήσεις αυτές γίνονται με διάφορους special guests που καλεί μέσω FaceTime, όπως ο Antoni Porowski, η Demi Lovato, η Dua Lipa κ.τ.λ.

5. Jared Leto

Ο Jared Leto έφτιαξε το δικό του #JaredLetoCinemaClub online και σε καλεί να δεις ταινία μαζί του. Μπορεί να μην φανταζόσουν ότι το πρώτο σου netflix and chill μαζί του θα ήταν μέσω οθόνης, αλλά από το ολότελα… Εξάλλου οι δυσκολίες που μπαίνουν στη “φανταστική σχέση σας λόγω της καραντίνας το κάνουν κάπως creepily ρομαντικό.

 Τι περιμένεις λοιπόν; Ακολούθησε αυτούς τους λογαριασμούς και βάλε χρώμα στη δική σου εκδοχή του #μενουμεσπιτι.

featured image: The C5