Το να φέρεις μια μικρή ανανέωση στο υπνοδωμάτιό σου δεν θέλει κόπο, αλλά τις παρακάτω μικρές αλλαγές. Όλες μαζί ή μια-δυο από αυτές.

Πρόσθεσε ένα φυτό

Ακόμα και η πιο μικρή “πράσινη” προσθήκη μπορεί να δώσει νέα πνοή στη γενικότερη αισθητική του δωματίου σου. Plus, το ότι θα πρέπει να φροντίσεις αυτόν τον νέο σου φίλο θα σε κάνει και πιο υπεύθυνη.

Ή/και έναν καθρέφτη

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις το δωμάτιό σου πιο φωτεινό. Και αυτό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό αυτή την περίοδο που διανύουμε. Άσε που θα μπορείς να βγάζεις mirror selfies χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις σε άλλο χώρο του σπιτιού.

Κρέμασε έναν πίνακα ή ένα poster

Μπορείς να προβάλλεις το καλό σου γούστο μέσα από ένα και μόνο item. Αυτό φυσικά είναι ένα πόστερ το οποίο θα επιλέξεις μόνη σου και θα φροντίσεις να σε εκφράζει. Μπορείς να βρεις κάποιες εξαιρετικές επιλογές σε ένα νέο αγαπημένο μας online shop, το Poster Club.

Άλλαξε φωτιστικό

Το φωτιστικό για κάποιο παράξενο λόγο είναι το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε να αλλάξουμε στη διακόσμηση ενός χώρου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως τον καθορίζει σε μεγάλο βαθμό. Αν λοιπόν το φωτιστικό του δωματίου σου δεν το έχεις αλλάξει ποτέ από τη στιγμή που νοίκιασες το σπίτι, μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

Άλλαξε τη διαρρύθμιση

Εκτός από το ότι θα σου δώσει μια νέα προοπτική του χώρου σου, θα ανανεώσει όλη τη διάθεσή σου. Το να αλλάξεις τη διαρρύθμιση των επίπλων σου, θα σε κάνει να νιώσεις σαν να μένεις σε ένα εντελώς καινούργιο σπίτι.

Επένδυσε σε ένα καινούργιο χαλί

Ένα χαλί θα δώσει δομή στον χώρο, αλλά και μια cozy ζεστασιά. Αν δεν είναι στο στυλ σου το να προσθέτεις και να αφαιρείς χαλιά ανάλογα με την εποχή, μπορείς να επενδύσεις σε ένα, σχετικά λεπτό, το οποίο να μη χρειάζεται να βάζεις στην αποθήκη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διακόσμησε μια επιφάνεια

Γιατί να μη διαχειριστείς το κομοδίνο σου σαν ένα coffee table. Διακόσμησε το με βιβλία, λουλούδια και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Βάλε κι άλλα μαξιλάρια στο κρεβάτι σου

Δεν είναι απαραίτητο να μείνεις μίνιμαλ σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαξιλάρια. Πέρα από τα δύο (ή τέσσερα) απαραίτητα, πρόσθεσε και throw pillows σε διάφορα patterns και designs.

Απλά στρώσε το κρεβάτι σου

Ένα στρωμένο κρεβάτι, πέραν του αισθητικού εφέ που έχει για έναν χώρο, δίνει και ένα αίσθημα επιτυχίας από το πρώτο λεπτό που σηκώνεσαι και ξεκινάς τη μέρα σου. Κάνε το στρώσιμο του κρεβατιού σου το πρώτο βήμα της πρωινής σου ρουτίνας.

Τακτοποίησε πριν κοιμηθείς

Δέκα λεπτά πριν ξαπλώσεις, βάλε τα ρούχα που έχεις αφήσει στην πολυθρόνα στη θέση τους και τα βιβλία σου σε μια σειρά. Η τάξη είναι το πρώτο βήμα για να φαίνεται ανανεωμένο το δωμάτιό σου, οπότε συνήθισε τη.