Έρχεται κάποια στιγμή που όλοι συνειδητοποιούμε πως ο χώρος μας πρέπει να μας εκφράζει στο 100%. Δεν συγκρίνεται με τίποτα το να μπαίνεις στο σπίτι σου και να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο περιβάλλον σου. Περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Για να μετατρέψεις σε καθρέφτη της προσωπικής σου αισθητικής χρειάζεσαι χρόνο, έμπνευση και μια λίστα με online shops που να μπορούν να σου προσφέρουν ό,τι ακριβώς αναζητάς. Πρόσθεσε, λοιπόν, στη λίστα με τους σελιδοδείκτες σου και αυτά τα τρία καταστήματα με είδη διακόσμησης. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Spark and Bell

Στη διαδικασία διαμόρφωσης ενός χώρου, ένα από τα πιο tricky ζητήματα είναι αυτό του φωτισμού. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές αναγκάζεσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο διαχειρίσιμο budget και την ποιότητα για να επιλέξεις το φωτιστικό που ταιριάζει στις ανάγκες του εκάστοτε δωματίου. Με το Spark and Bell μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο, στο μέτρο που επιτρέπεται, δίνοντας νέα πνοή στο σπίτι σου, με τα ιδιαίτερα φωτιστικά που διαθέτει.

Βρες το Spark and Bell στο Etsy.

Bothy Blue

 
View this post on Instagram
 

Pip Velvet Storage Ottoman £165 Shop now bothyblue.com/furniture : @charminglifebyjess

A post shared by BothyBlue (@bothyblue) on

Το Bothy Blue είναι από τα καταστήματα που σου δημιουργούν ανάγκες που δεν ήξερες ότι είχες. Με την καλή έννοια. Από βελούδινες πολυθρόνες μέχρι και ράφια σε διαφορετικά σχήματα, σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δε χρειάζεσαι edgy έπιπλα, απλά κάποια παραδοσιακά με μερικά twists.

Βρες το Bothy Blue εδώ.

The Poster Club

Αν το σκεφτείς, gallery walls δημιουργείς από τα σχολικά σου κιόλας χρόνια. Τότε που ένας συνδυασμός αφισών διακοσμούσαν τους τοίχους (ΟΚ, ίσως και τις ντουλάπες) του δωματίου σου. Πλέον, τα γούστα σου μπορεί να έχουν αλλάξει και να μην ψάχνεις posters των Backstreet Boys, αλλά ένα μιξ αφισών και ωραίων εικαστικών αποτελεσμάτων είναι αυτό που θες για τον άδειο τοίχο του σαλονιού σου. Το Poster Club θα καλύψει τις ανάγκες σου και με το παραπάνω.

Βρες το Poster Club εδώ.

featured image: theposterclub.com