Μέχρι τώρα, οι αντιδράσεις του cast του Game of Thrones για το τέλος της σειράς ποικίλλουν. Ο Kit Harington αποκάλυψε ότι έκλαψε μόλις διάβασε το σενάριο. Η Maisie Williams είπε ότι κανείς δεν θα μείνει ικανοποιημένος. Ο Peter Dinklage πρόσφατα είπε το εξής: “Ο θάνατος μπορεί να είναι η τέλεια έξοδος”. Ωστόσο, κανενός η αντίδραση δεν μας άγχωσε τόσο όσο της Emilia Clarke.

Παλιότερα έχει δώσει και άλλες γεύσεις από το πώς την έκανε να αισθανθεί (“Με γ***ησε”, είπε τον προηγούμενο Μάιο. “Γνωρίζοντας ότι θα είναι η τελυταία γεύση του τι είναι η Daenerys για όλους). Αυτή τη βδομάδα όμως η Emilia Clarke μας έδωσε μια real-time αντίδραση μέσω του Esquire.

Η Clarke εξομολογήθηκε ότι αφού έμαθε τι ακριβώς συνέβη στη Daenerys Targaryen, περιπλανήθηκε στο Λονδίνο “για τρεις ώρες, χωρίς σκοπό”. “Επίσης παίζει και να έβρεχε και εγώ να συνέχιζα να περπατάω χωρίς να ξέρω τι να κάνω”.

“Αυτή ήταν και η στιγμή που κατάλαβα πως το αλκοόλ μπορεί να λειτουργήσει και ως αντικαταθλιπτικό”, συνέχισε η Clarke.

Η ηθοποιός προσέθεσε ότι υπήρξαν πολλά δάκρυα όταν έπρεπε να γυρίσει πραγματικά την τελική σκηνή.

Σοβαρά τώρα, εμείς έχουμε αγχωθεί; Δηλαδή τι το τόσο βαρύ μπορεί να συνέβη στη Daenerys που να άξιζε τόσο περπάτημα, κρασί, βροχή και κλάμα;

Αλλά η Clarke δεν είναι μόνη σε όλο αυτό. Η Gwendoline Christie (παίζει την Brienne of Tarth) αποκάλυψε πως όλοι θα χρειαστούν “βοήθεια από επαγγελματία” μόλις δουν το τέλος της σειράς.

Ναι ΟΚ, μετά από αυτό θα χρειαστούμε λίγο χρόνο στο μπαλκόνι. Και μια καλή σειρά να μας κρατήσει απασχολημένους μέχρι τον Απρίλιο.

Δες ακόμα:

13 πράγματα που δεν ήξερες για την Emilia Clarke


featured image: SheKnows