Το φετινό Met Gala αποτελεί πλέον πρόσφατο παρελθόν. Οι στιλιστικές επιλογές των celebrities είχαν αρκετό ενδιαφέρον όπως και κάθε χρονιά, αφού το Met Gala αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της Νέας Υόρκης, στο κόκκινο χαλί του οποίου έχουν περπατήσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της μόδας.

Εκτός από όλα αυτά, αποτελεί και μια μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων της μόδας που δεν μας συνηθίζουν στις πολλές φωτογραφίες και γενικότερα εξόδους. Μια από αυτούς είναι και η κόρη της Anna Wintour, Bee Shaffer, την οποία είδαμε φέτος να περπατάει το κόκκινο χαλί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Francesco Carrozzini.

photo credits: people.com
photo credits: people.com

Οι δυο τους  έχουν πρόσφατα αρραβωνιαστεί, όμως προσπαθούν να κρατoύν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από την προσωπική τους ζωή. Πάντως αυτή (η προσωπική τους ζωή) έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού προέρχονται από οικογένειες που έχουν κάτι κοινό. Μητέρα της Bee, η editor-in-chief της Vogue Anna Wintour. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι και ο Francesco έχει σχέση με την Vogue, αφού η μητέρα του ήταν και αυτή editor-in-chief της Vogue Italia η Franca Sozzani. Και φυσικά οι δύο αυτές γυναίκες με αυτή την τρομερή επιρροή στον χώρο της μόδας ήταν φίλες μεταξύ τους.

Η Shaffer έμαθε περισσότερα για εκείνον μέσα από το ντοκιμαντέρ που είχε επιμεληθεί ο Carrozzini για την μητέρα του, αμέσως μετά τον θάνατό της, με τίτλο: “Franca: Chaos & Creation”. Οι φήμες της σχέσης τους κυκλοφόρησαν το περασμένο φθινόπωρο αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο που πέρασε, όταν η Shuffer εμφανίστηκε στο Instagram story της φίλης της Selby Drummond, φορώντας ένα πολύ ακριβό δαχτυλίδι, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε και στο φετινό Met Gala, με τις φήμες περί αρραβώνα να επιβεβαιώνονται.

Photo credits: people.com

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γάμος τους θα αποτελείται από πολύ λάμψη και το νυφικό της Bee θα συζητηθεί αρκετά.