Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους αέρινους Δίδυμους ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα, οι σχέσεις θα ενέχουν αρκετή εριστικότητα και χάος. Ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται το μέλλον της σχέσης του, με έντονα συναισθήματα και μοτίβα σκέψης. Όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη είναι σημαντικό να μη ζεις στο κεφάλι σου και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε μυαλό και καρδιά. Με μια προτίμηση στο μυαλό.

Πώς θα επηρεάσει εσένα όμως η Ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το διάστημα;

Κριός

Θες ο σύντροφός σου να ξέρει ενστικτωδώς τι θέλεις αλλά όπως και να έχει, δε μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου. Δε μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις αυτό το διάστημα, αλλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να εκφράσεις όσα νιώθεις και να αποφύγεις το χάος στην επικοινωνία.

Ταύρος

Δεν είσαι σίγουρη για το τι φάση περνάει η σχέση σου και κάνεις πράγματα απλά για να κλέψεις την προσοχή του φίλου σου. Αντί να ξεκινάς αχρείαστα δράματα, δείξε τη γλυκιά σου πλευρά και κάνε μια συζήτηση.

Δίδυμοι

Ενώ σε ελκύουν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, τελευταία πιάνεις τον εαυτό σου να έχει αλλάξει “τύπο”. Ή ενδεχομένως επικοινωνείς με τον σύντροφό σου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Είναι ΟΚ αυτό, θες απλά φλερτ και χαλαρές συζητήσεις σε αυτή τη φάση. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις συνεχώς σε βαθύτερα levels.

Καρκίνος

Δίνεις πολλά στους άλλους και συχνά νιώθεις αδικημένη και περιφρονημένη. Μην αφήνεις τους άλλους να σε θεωρούν δεδομένη. Θύμισε στον φίλο σου πως είστε ομάδα!

Λέων

Οι φίλοι σου κάνουν κάποια αρνητικά -ίσως άκομψα- σχόλια για τον σύντροφό σου. Βάλε όρια και φρόντισε να μη φτάσουν στα αυτιά του.

Παρθένος

Περίμενες καιρό για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, και τώρα που έχεις την ευκαιρία κάνεις πίσω. Πάρε τον χρόνο σου μέχρι να νιώσεις έτοιμη.

Ζυγός

Τα ιδανικά σου για τις σχέσεις αλλάζουν και αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Απλά αναδιαμορφώνεις τις σκέψεις σου για τις σχέσεις. Να θυμάσαι πως αν εσύ και ο σύντροφός σου συμφωνείτε, το τι πιστεύουν οι φίλοι σου δεν έχει και τόση σημασία.

Σκορπιός

Έχεις την τάση να μετατρέπεις τον ερωτικό σου σύντροφο σε κέντρο του κόσμου. Τώρα μαθαίνεις πως τα συναισθήματα δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν μια σχέση. Χρειάζεται δουλειά. Βάλε όρια όσο προχωράς, ωστόσο.

Τοξότης

Η Ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει πρώην συντρόφους στον δρόμο σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις επιστροφές και απρόσμενα μηνύματα αυτό το διάστημα. Αρχίζεις να το σκέφτεσαι; Απλά πρόσεξε μην την πατήσεις, όπως την πρώτη φορά.

Αιγόκερως

Είσαι πρακτική από τη φύση σου, αλλά σε τραβούν μη πρακτικές σχέσεις. Το crush/σύντροφός σου αυτή την περίοδο δε βγάζει καθόλου νόημα στο μυαλό σου, αλλά όσα σας χωρίζουν είναι και όσα σε ιντριγκάρουν.

Υδροχόος

Ναι, έχεις βρει ένα υπέροχο άτομο σε αυτή τη φάση. Αλλά αυτό δε σε σταματά από το να φλερτάρεις και να θέλεις να έχεις και άλλες επιλογές. Αν είσαι single προχώρα έτσι. Αν είσαι σε σχέση, πάρε λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου.

Ιχθύς

Νιώθεις συναισθηματική αλλά δεν το λες στον φίλο σου, και αυτό κρατάει στάσιμη τη σχέση σου. Ανοίξου, όση προσπάθεια και αν χρειάζεται αυτό. Στο μεταξύ, να έχεις υπομονή και με εκείνον αλλά και με τον εαυτό σου.

Πληροφορίες: Cosmopolitan.com

featured image: Bustle