Ο παραγωγός  του American Horror Story, Ryan Murphy ανακοίνωσε επίσημα πως ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στον Instagram ένα screenshot από το Zoom call στο οποίο συμμετείχαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε:

To cast του AHS σε Zoom call.. θυμηθήκαμε τον παλιό καλό καιρό.. Τα γυρίσματα που θα κάνουμε λέγονται American Horror Stories και θα είναι επεισόδια της μίας ώρας.. Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα την επόμενη σεζόν καθώς και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να πω. Είχε τόση πλάκα και χαίρομαι που ξανά βρεθήκαμε. Μου λείπουν όλοι!

Σε άλλα νέα, μόλις πριν μερικές μέρες ο Murphy άφησε να εννοηθεί ότι δουλεύει πάνω στην υλοποίηση των ακυρωμένων επεισοδίων Scream Queens. Σε αυτά εκτός από τους πρωταγωνιστές Roberts και Lourd θα εμφανίζονταν και άλλα ονόματα όπως η Jamie Lee Curtis και η Ariana Grande. Απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή του στο Instagram που τον ρώτησε για την τρίτη σεζόν της σειράς απάντησε ότι δουλεύει πάνω σε αυτό.

Ακόμα φαίνεται πως ο Murphy δίνει προσοχή και στην τελευταία του σειρά, το Hollywood, μαζί με τον συν-δημιουργό της Ian Brennan. Φτιάχνουν το έβδομο μέρος της το οποίο προσπαθούν να τοποθετήσουν στην εποχή μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κάνοντάς το να είναι η “χρυσή εποχή” της σειράς.

featured image: Reddit