Η πιο stylish σειρά του Netflix προφανώς και θα λέγεται 'Holywood'

Η πιο stylish σειρά του Netflix προφανώς και θα λέγεται ‘Hollywood’

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη νέα δουλειά του Ryan Murphy.

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες Netflix κυκλοφορίες του καλοκαιριού, είναι η νέα σειρά του Ryan Murphy, Hollywood. Τι ακριβώς όμως έχουμε να περιμένουμε;

Αν έχεις ήδη παρακολουθήσει παλιότερη δουλειά του Muprhy, πχ. το Glee, θα ξέρεις ότι γενικά εμπεριέχονται στις εμπνεύσεις του σεξ, σκάνδαλα και glamour. Αυτά είναι χαρακτηριστικά των περισσότερων μιούζικαλ που μας έχει προσφέρει. Έτσι λοιπόν και το Hollywood θα έχει μια μεγάλη δόση από glam.

Τι αφορά το Hollywood;

Χρονικά βρισκόμαστε στο Hollywood του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά θα εξερευνήσει το πεδίο της διασκέδασης της εποχής. Στοιχεία της οποίας -μέσα σε όλα- ήταν και ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ομοφοβία.

Το ίδιο το Netflix περιγράφει τη σειρά αναφέροντας πως θα δώσει μια κρυφή ματιά πίσω από την κουρτίνα της χρυσής εποχής του Hollywood επιδεικνύοντας την αδικία των συστημάτων, τις προκαταλήψεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη φυλή, το φύλο και τη σεξουαλικότητα. Αλήθεια, εσύ μπορείς να φανταστείς πώς μπορεί να ήταν το σημερινό Hollywood αν στα 40s και τα 50s οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες είχαν ήδη ξεμπερδέψει με τις διακρίσεις και τον ρατσισμό;

Αν σκεφτείς πως με έναν τρόπο τέτοια ζητήματα μας απασχολούν και σήμερα, μάλλον θα βρεις το Hollywood εξαιρετικά χρήσιμο στο να αφουγκραστείς τις τάσεις της εποχής.

Ποια ονόματα περιλαμβάνει το cast;

Το cast απαρτίζεται από ηθοποιούς τόσο της τηλεόρασης όσο και του Broadway. Ενδεικτικά τα ονόματα που πρέπει να θυμάσαι είναι: David Corenswet, Jeremy Pope, Patti LuPone, Laura Harrier, Darren Criss, Queen Latifah, Maude Apatow.

Πότε θα είναι διαθέσιμο στο Netflix;

Τα οχτώ επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα από 1 Μαΐου. Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Murphy με το Netflix, οπότε ας ελπίσουμε να είναι μια καλή αρχή.

images: Harper's Bazaar
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.