Αν η Ama Lou δεν βρίσκεται ήδη σε κάποια από τις playlists σου, τώρα είναι μία καλή στιγμή να την προσθέσεις. Είναι η 22χρονη μουσικός από το Λονδίνο που έκανε ένα μεγάλο tour στο πλευρό της Jorja Smith και εντυπωσιάζει κάθε φορά τόσο με τη μουσική της όσο και με τον τρόπο που επιλέγει να γυρίζει τα βίντεο κλιπ της.

Η μουσική υπήρχε στη ζωή της Ama Lou από τότε που θυμάται τον εαυτό της 

H Ama Lou ήταν το κορίτσι που γύριζε κάθε μέρα από το σχολείο για να μπορέσει να γράψει τη δική της μουσική και τα δικά της τραγούδια. Ωστόσο, ντρεπόταν να μοιραστεί αυτό το πάθος της με τους υπόλοιπους γύρω της, ειδικά τους συμμαθητές της. Οι αποδόσεις της στο σχολείο δεν ήταν και οι καλύτερες, εξαιτίας της δυσλεξίας της. Έτσι, όταν ανακάλυψε το πάθος της για τη μουσική σε νεαρή ηλικία, κατάλαβε ότι είχε βρει και τον δρόμο που θα ακολουθούσε στην υπόλοιπη ζωή της.

Η ίδια ασχολήθηκε αρχικά με την κλασική μουσική που της έδωσε τις βάσεις για να βρει το δικό της στυλ. Γνωρίζοντας τη θεωρία και τις απαρχές της μουσικής, μπόρεσε να δημιουργήσει τον δικό της χώρο μέσα στη τέχνη. Σήμερα, δεν μπορεί να περιγράψει το είδος της μουσικής της με μία μόνο λέξη. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς σαν ακροατές δεν τα καταφέρνουμε σε αυτό. Η μουσική της έχει κάτι από RnB, soul, κλασικό και φυσικά κάτι από Jorja Smith. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι δύο καλλιτέχνιδες συνεργάστηκαν στο πρόσφατο tour της Smith.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ama 🔥 (@amalougistics)

H Ama Lou κάθε φορά που γράφει ένα τραγούδι φαντάζεται και μία ιστορία από πίσω

Αυτή την ιστορία αργότερα προσπαθεί να μεταφέρει στα βίντεο κλιπ της. Αρκεί μία ματιά στην έως τώρα δισκογραφία της για να το συνειδητοποιήσεις κι εσύ. O πρώτος της ΕΡ, με τίτλο DDD, είναι ένα τρίπτυχο, για το οποίο η Ama Lou δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους μαζί με την αδερφή της. Για την ίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικό το πώς θα συνοδεύσει οπτικά κάθε ένα από τα τραγούδια της. Γνωρίζοντας όλα αυτά είναι σχεδόν αδύνατο να μην προσθέσεις την Ama Lou στις καθημερινές σου playlists. Εμείς απλά ανυπομονούμε να ακούσουμε την επόμενη δουλειά της!