Όταν μιλάμε για προβλέψεις, πρακτικά σημαίνει ότι ο αστρολόγος σού μεταφέρει σε μια κατανοητή γλώσσα τις θέσεις των πλανητών στον ουράνιο θόλο, τον τρόπο που συναντιούνται αυτοί οι πλανήτες και, αναλόγως τι εκπροσωπεί ο καθένας τους και σε ποιο ζώδιο είναι, τι συμβαίνει και γιατί.

Δεν μαντεύουμε και δεν διαβάζουμε κάποια μαγική σφαίρα. Το σύμπαν, κάνει τη δουλειά του χωρίς να το νοιάζει τι κάνουμε εμείς εδώ κάτω. Οπότε τα γεγονότα θα εκδηλωθούν, θέλοντας και μη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να είμαστε προετοιμασμένοι – δες το σαν να πηγαίνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό και μπαίνεις σε κάποιο site για να μάθεις τι καιρό θα έχει εκεί που πας.

Αν βρέχει για παράδειγμα, δεν θα σταματήσει η βροχή γιατί πας εσύ, όμως μπορείς να πάρεις μαζί σου μία ομπρέλα και ένα αδιάβροχο για να προστατευτείς. Συμβουλή μου θα ήταν να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου για καλύτερη εικόνα.

Πάμε τώρα να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σύμπαν για αυτήν την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς είστε από εκείνους που όλο θέλετε να ξεκινάτε πράγματα και τώρα, είναι η καλύτερη περίοδός σας! Στις 11 του μήνα είναι μια ευκαιρία να αναγεννηθείτε επαγγελματικά και να ξεκινήσετε μία καινούργια καριέρα. Μαζί με τη δουλειά έρχονται και τα λεφτά, αλλά μην περιμένετε να είναι και αντάξια του κόπου σας καθώς εσείς καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα βγάλετε πέρα. Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσω ότι στο πορτοφόλι σας υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, έσοδα-έξοδα λοιπόν με ξαφνικό τρόπο.

Η κοινωνική σας εικόνα αλλάζει ριζικά και αυτό συμβαίνει γιατί κάτι παλιό που δεν χρειάζεστε πια “πεθαίνει” για να αναγεννηθεί από τις στάχτες σας κάτι καινούργιο και λαμπερό. Φαίνεται να έχετε και κάποιου είδους επικοινωνία με το εξωτερικό, η οποία μπορεί να γίνεται με δυσκολία και να δυσανασχετείτε ότι δεν προχωράνε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε, αλλά χρειάζεται να μάθετε ότι δεν κινούνται όλοι στους ρυθμούς σας, που είναι απελπιστικά γρήγοροι για όλους τους υπόλοιπους. Όσοι ασχολείστε με σπουδές και μεταπτυχιακά, φαίνεται να υπάρχει και εκεί καθυστέρηση.

Οπότε υπομονή (ξέρω αδύνατο αλλά χρειάζεται). Έχετε πίστη στο σύμπαν που σας θέλει να αλλάξετε και θα γίνει όταν είναι η κατάλληλη ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αχ πασάδες μου, αυτό που δεν θέλετε να κάνετε καθόλου είναι τα ταξίδια, να που έρχονται οι πλανήτες όμως να σας το δώσουν γιατί χρειάζεται να ξεκουνηθείτε και λίγο. Οπότε, εξορμήσεις στο εξωτερικό και θέματα που αφορούν την εύρεση νοήματος της ζωής έρχονται στο προσκήνιο καλώντας σας να τα λύσετε. Αν πάλι δεν πάτε εσείς κάπου έξω, θα έρθει το έξω σε εσάς και κάποια νέα που μαθαίνετε έρχονται να σας ταρακουνήσουν – ίσως είναι μια ευκαιρία να δείτε και το οικονομικό όφελος που μπορεί να έχετε από αυτές τις επαφές.

Ήθελα να ήξερα τι ακριβώς κάνουν τα σημαντικά άτομα της ζωή σας (δηλαδή σύζυγος, σύντροφος και συνεργάτες) που σας ταράζουν τα νεύρα εδώ και καιρό. Όσο αυτοί κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν, για εσάς είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, μιας που και αυτός ο τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από πλευράς σας ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, να σας ενημερώσω πως είναι πολύ πιθανό να ακούσετε ή να λάβετε χρήματα από κάποια κληρονομιά ή κάποιο δάνειο που έχετε κάνει αίτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένοι δίδυμοι, άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν, σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Θα χρειαστεί όμως να κρατάτε μικρό καλάθι και να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι σας προσφέρουν καθώς μπορεί να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ειδικά όσον αφορά σε θέματα δουλειάς και μεγάλης καριέρας. Μία συμβουλή θα ήταν να περιμένετε ένα διάστημα πριν κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε κάντε το, αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και προβλήματα υγείας, αλλά μην ανησυχείτε δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό, κάντε όμως ένα τσεκ-απ έτσι να υπάρχει. Σε εσάς, η μεταμόρφωση που επιβάλλει το σύμπαν έρχεται στον τομέα του πώς κάνετε σεξ και στα κληρονομικά. Όταν μιλάμε για σεξ εννοούμε το βαθύ, το ενωτικό, αυτό που γίνεσαι ένα με τον άλλον. Η μεταμόρφωση είναι τόσο ριζική όσο και μια εγχείρηση αλλαγής φύλου. Οπότε όσοι από εσάς έχετε στο μυαλό σας μια φαντασίωση, τώρα ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσετε! Να θυμάστε ότι κάποιες φορές, είναι καλύτερα να κάνουμε μόνοι μας τις αλλαγές γιατί έτσι τις διαχειριζόμαστε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ Κυρίες και Κύριοι μιλάμε ξεκάθαρα για γάμο, σοβαρή σχέση, δέσμευση οποιασδήποτε μορφής ακόμα και επαγγελματικής συνεργασίας, ανάλογα σε τι φάση της ζωής του είναι ο καθένας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να τσινάτε σε αυτό, αλλά θα σας έρθει θέλετε δε θέλετε και ούτε που θα το καταλάβετε για το πότε θα βάλετε βέρα! Ο έρωτας που κάνετε αυτή την περίοδο σάς φαντάζει ονειρεμένος, ρομαντικός και λιώνετε σας με κάτι τέτοια. Όλο αυτό που περιγράφω θα κρατήσει για ακόμα 3 μήνες οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο λογικά δεν υπάρχουν, κυριολεκτικά δηλαδή δεν έχετε ευρώ εκτός από εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Έσοδα έρχονται και στους υπόλοιπους, απλά όχι ακόμα. Από το να κάθεστε βέβαια και απλώς να περιμένετε, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στον τομέα της δημιουργίας, της διασκέδασης και των παιδιών. Όσοι είστε καλλιτέχνες δημιουργήστε, όσοι γράφετε, γράψτε – γενικότερα φτιάξτε κάτι δικό σας και σίγουρα θα εκτιμηθεί. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να σας δανείσουν χρήματα τώρα που είστε στα δύσκολα, γιατί είστε γλυκύτατοι και αξιαγάπητοι.

ΛΕΩΝ

Λιοντάρια μου περήφανα και λαμπερά! Μόλις πριν δύο μέρες έγινε μια έκλειψη και εσάς σας επηρέασε στον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης. Αυτό σημαίνει ότι κάτι σας αφαιρέθηκε, κάτι σας στερήθηκε. Όμως ήταν απαραίτητο να γίνει για να έρθει κάτι καινούργιο και πιο κατάλληλο για εσάς! Το σπίτι και ο σύζυγος σάς προκαλούν και εντείνουν τα νεύρα σας αλλά δε θα κρατήσει πολύ ακόμα.

Δίνετε αρκετούς “πολέμους” αυτήν την περίοδο αλλά εδώ θα είμαι, να σας συμπαραστέκομαι και να σας ετοιμάζω για μια δύσκολη περίοδο που φαίνεται να έρχεται για κάποιους από εσάς. Αλλάζω θέμα και σας λέω πως η δική σας μεταμόρφωση θα έρθει στα θέματα της υγείας, της εργασίας και γενικότερα της καθημερινότητάς σας, για ένα διάστημα δηλαδή θα γίνετε λίγο παρθένοι με το τρίπτυχο τάξη-οργάνωση-καθαριότητα.

Όσον αφορά στην υγεία σας, θα σας πρότεινα να κάνετε μόνοι σας κάποιο χειρουργείο, αισθητικής ας πούμε, το λέω αυτό για να προλάβετε κάποιο απρόοπτο και τα απρόοπτα δεν τα θέλουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου, θα θίξω ένα θέμα στο οποίο είστε λίγο παράξενοι… το φλερτ, τον έρωτα και τη διασκέδαση, όχι ότι δεν είστε φυσιολογικοί εσείς, προς Θεού, αλλά μέχρι και το σύμπαν βαρέθηκε να είστε τόσο μαζεμένοι σε αυτούς τους τομείς, που αποφάσισε να σας ταρακουνήσει λίγο! Θα φλερτάρετε λοιπόν και όλοι θα σας θέλουν! Αλλάζετε παιδιά και δεν το θέλετε, αλλά καιρός είναι να δείτε και αυτήν την πλευρά της ζωής. Όπως και στα υπόλοιπα ζώδια της γης έτσι και σε εσάς, υπάρχει μια κινητικότητα στα τυχερά παιχνίδια και το καζίνο. Πηγαίνετε άφοβα γιατί δεν σας φοβάμαι ότι θα βγείτε εκτός ελέγχου, παίξτε με σύνεση και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ο καθημερινός σας περίγυρος και οι δουλειές που κάνετε στη γειτονιά φαίνεται να σας απασχολούν καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα του τύπου χάλασε το αμάξι, έμεινα από λάστιχο, το λεωφορείο αργεί να έρθει, προβλήματα στον υπολογιστή κλπ. Να σημειώσετε ότι ακόμα και τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια μπορεί να σας φέρουν σε στιγμές έντασης. Η οικογένεια και ιδιαίτερα τα αντρικά πρόσωπα του σπιτιού, μπορεί να έχουν κάποιες αντιρρήσεις σε θέματα που αφορούν τον/την σύζυγο σας, ή τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και αυτό να σας φέρει σε μία ρήξη μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, ομορφιές του ζωδιακού, η προσοχή σας στρέφεται προς την οικογένεια και το σπίτι σας – τι κάνετε; Ανακαινίζετε; Μετακομίζετε; Συγκατοικείτε; Ό,τι και αν είναι αυτό είναι για καλό οπότε εμπιστευτείτε το! Οι αλλαγές που σας λέω με κάποιον τρόπο -ξεχωριστό για τον καθένα σας- φαίνεται να έχουν και κάποια οικονομική ανάμιξη. Πολύ εύκολα σας φεύγουν τα λεφτά και μένετε απένταροι. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και να πάμε να δούμε τα αδέρφια και τα άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά, καθώς αυτοί φαίνεται ότι σας δίνουν πολύτιμη βοήθεια και είναι στο πλευρό σας.

Εκεί που κάνετε τα ψώνια στη γειτονιά και ενώ όλοι σας θαυμάζουν και σας φλερτάρουν, είναι πιθανό να ακούσετε και κάποια ψεματάκια όσον αφορά σε θέματα δημόσιας υγείας και διατροφικών συνηθειών. Για παράδειγμα, μην ακούσετε για κάποια εξεζητημένη δίαιτα και τρέξετε να την κάνετε γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα και μπορεί να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε. Αν πάλι είστε σε περίοδο που κάνετε εξετάσεις, υπάρχει η πιθανότητα για λανθασμένα αποτελέσματα, οπότε και θα χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκεί που κάθεστε ήσυχοι – ήσυχοι και χωρίς να πειράζετε κανέναν -λέμε τώρα- έρχονται τα αδέρφια σας και άτομα που μιλάτε καθημερινά να σας μεταμορφώσουν. Όταν μιλάω για μεταμόρφωση στους Σκορπιούς, να θυμάστε ότι για εσάς αυτό είναι κάτι σαν δεύτερος εαυτός, σας αρέσει να το κάνετε στους άλλους αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το κάνει σε εσάς το σύμπαν. Οι σχέσεις λοιπόν με αυτούς τους ανθρώπου αλλάζουν μορφή και κάτι καινούργιο γεννιέται. Υπάρχει ακόμα και η περίπτωση να έχετε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους ή απλά να θέλουν να σας βοηθήσουν, αλλά ως γνωστοί κρυψίνοι εσείς, το βλέπετε καχύποπτα και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλειες και τσακωμούς. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, χαλαρώστε και αφήστε τους να σας βοηθήσουν.

Με το ταίρι σας από την άλλη έχετε ξαφνικά σκαμπανεβάσματα, άλλοι χωρίζετε μετά από καιρό και άλλοι βρίσκετε τον έρωτα, ανάλογα την κατάσταση που είστε αυτήν την περίοδο. Τέλος, να σημειώσω ότι τυχόν προσπάθειες να δημιουργήσετε κάτι δικό σας ή αν έχετε παιδιά, μπορεί να σας προκαλέσουν μια απογοήτευση και να έχετε εντάσεις και τσακωμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Καλοί μου Άνθρωποι” που έλεγε ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος. Σε εσάς νιώθω ότι μπορώ να τα πω ελεύθερα, γιατί θα βρείτε και θα καταλάβετε αμέσως τα θετικά. Δε σας κρύβω ότι θα είναι μία εβδομάδα με αρκετές δυσκολίες και κόπο, όπου θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να πετύχετε το να παραμείνετε ψύχραιμοι, σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Ο πατέρας σας και γενικότερα άτομα της οικεία σας, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, ζητούν τη βοήθειά σας, ενώ εσείς δυσκολεύεστε και πιέζεστε να τη δώσετε καθώς είσαστε μαθημένοι στην απόλυτη ελευθερία.

Θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί σε αυτά που λέτε ή ακούτε γιατί οι πλανήτες έχουν όρεξη να διαδώσουν και κανένα ψεματάκι αυτήν την περίοδο. Πάμε και στα οικονομικά σας που δεν έχω λόγια! Από αυτήν την εβδομάδα ξεκινάτε να βλέπετε μία τεράστια αλλαγή, το σύμπαν αποφάσισε να σας κάνει πλούσιους και σας φέρνει δώρα απλόχερα. Το πορτοφόλι σας διανύει την καλύτερή του περίοδο και αυτό σας φέρνει σε μια ισορροπία με όλα τα προηγούμενα. Χαμογελάστε γιατί η τύχη ακόμη και στα τυχερά παιχνίδια είναι με το μέρος σας, ιδίως στις 11 του μήνα. ΠΡΟΣΟΧΗ ο εθισμός μπορεί να επιφέρει απώλεια περιουσίας, παν μέτρον άριστον λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς εργατικά μου Αιγοκεράκια, αυτή η εβδομάδα καθώς και οι επόμενοι 3 μήνες είναι πραγματικά μεταμορφωτικοί. Αλλάζετε εμφάνιση, το σπίτι σας, την ψυχολογία σας και τις σχέσεις σας. ”Το μηδέν θα κάνω κύκλο” τραγουδάτε κάθε μέρα από το πρωί έως το βράδυ και μηδενίζεται το κοντέρ της ζωή σας. Οι φίλοι σας δίνουν πολύτιμη βοήθεια σε όλες αυτές τις αλλαγές και εσείς απλά χρειάζεται να τη δεχτείτε χωρίς να τα βάλετε όλα σε κουτάκια όπως κάνετε συνήθως λόγω της φύση σας.

Λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας αυτήν την περίοδο θα τα μάθετε λίγο αργότερα, σε περίπου 2 εβδομάδες και τότε θα μπορέσετε να συνδέσετε πολλά κομμάτια του παζλ που αυτήν τη στιγμή σάς λείπουν. Μπορεί να σας ακούγονται δυστοπικά όλα αυτά αλλά πιστέψτε με, οι αλλαγές που περνάτε είναι καθοριστικές και σας δείχνουν έναν άλλο τρόπο ζωής από αυτόν που εσείς υπολογίζατε (χωρίς τον ξενοδόχο). Εμπιστευτείτε το σύμπαν που συνωμοτεί πάντα υπέρ μας για να πετύχουμε αυτά που χρειάζεται ο κάθε ένας μας στη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχοάρες μου επαναστάτες, που είστε όλοι με ένα σύνθημα στο στόμα “viva la revolution” αυτήν την εβδομάδα – εδώ που τα λέμε αρκετό καιρό τώρα- όλο κάτι προσπαθείτε να κάνετε για την καριέρα σας και όλο κολλήματα βγαίνουν. Συνέχεια κάτι αναβάλλεται και χρειάζεται να κάνετε διπλή προσπάθεια και να κοπιάσετε για να το πετύχετε. Κάνετε έντονη και εντατική δουλειά με τον εαυτό σας και με όσα ψυχολογικής φύσεως θέματα σας ταλαιπωρούν αυτήν την περίοδο. Να θυμάστε ότι πριν δημιουργηθεί το φως υπήρχε το απόλυτο σκοτάδι, κάπως έτσι δείτε το. Μία περίοδος βαθιάς μετάλλαξης είναι και θα σας βγει μόνο σε καλό.

Υπάρχει περίπτωση εσείς ή οι άλλοι να κάνουν κινήσεις μυστικές και μοιραίες, ακόμα και οικονομικής φύσεως. Να θυμάστε “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο” όποτε οι δικές σας υπόγειες κινήσεις ας έχουν τουλάχιστον αλτρουιστικό χαρακτήρα και αμεροληψία.βρεχεδι

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι σκαρώνετε με το εξωτερικό εσείς ονειρεμένα ψαράκια, κάτι δεν σας βγαίνει πολύ εύκολα και παίρνετε απογοητεύσεις. Δε χρειάζεται να το βάζετε κάτω γιατί είναι προσωρινό και αυτό που θέλετε θα σας έρθει, απλώς λίγο αργότερα. “Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός”. Αν δεν έχετε επαφές με το εξωτερικό αλλά ασχολείστε με κάποιο μεταπτυχιακό ή ανώτερες σπουδές, γενικότερα με θέματα μόρφωσης έχω να σας πω ότι και αυτά πάλι θα σας έρθουν, αλλά αργότερα. Οι καρδιακοί σας φίλοι, άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες και στάση ζωής, φαίνεται ότι σας βοηθάνε ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Κάτι παλιό ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, σαν το πουλί Φοίνικας, ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας – ερωτικός λοιπόν παλμός χτυπάει με ένα υπόβαθρο βαθύ ερωτισμού και αγάπης.

Συναισθήματα που δεν φαντάζεστε ότι έχετε θα αρχίσουν να σας κατακλύζουν. Τώρα πώς καταφέρνετε και συνδυάζετε το εξωτερικό και τις σπουδές, με τους φίλους σας και αυτήν τη μεταμόρφωση που περιέγραψα, είναι κάτι που το ξέρετε μόνο εσείς, αλλά σας έχω εμπιστοσύνη καθώς είστε από τους ανθρώπους που έχετε επαφή με τα ουράνια.