Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή, αφού τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στον ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και από το trailer της σειράς, ο τρίτος κύκλος διαδραματίζεται την περίοδο της Δικτατορίας. Σε αυτήν την περίοδο βλέπουμε το πώς αυτή η νέα συνθήκη έχει αλλάξει τις ζωές των ηρώων, πώς έχει διαμορφώσει τους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στις ζωές των ηρώων:

Η Ελένη και ο Λάμπρος, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω το παρελθόν, μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν. Μετά τη μέρα του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή της Ελένης θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Τι θα συμβεί όταν ο Λάμπρος βρεθεί στο στόχαστρο του καθεστώτος; Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από αυτή τη στοχοποίησή του;

Η Ασημίνα, θέλοντας να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, πιάνει δουλειά στα γραφεία μιας εφημερίδας στη Λάρισα, ως γραμματέας. Η γνωριμία της, όμως, με τον εκδότη της εφημερίδας, Πέτρο Ορφανίδη, θα την οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια που θα τη φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα.

Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας η οποία τώρα έχει φτιάξει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο Διαφάνι. Η γνωριμία της όμως με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Άραγε, τον Κωνσταντή τον έχει ξεπεράσει;

Ο Δούκας ζει πια, μόνιμα, με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Σύντομα όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη του για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει άλλωστε. Ποιες είναι οι πιθανότητες να γλιτώσει, όταν αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του τα ίδια του τα παιδιά;

Ο Κωνσταντής ζει με τον Νικηφόρο, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος του Νομάρχη Θεσσαλίας, στη Λάρισα και, παρ’ όλο που οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί, έρχονται συχνά σε σύγκρουση. Ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του μοιάζει να είναι η τέλεια λύση για να ξεπεράσει τη Δρόσω. Μήπως, όμως, καταλήξει σε μια θανάσιμη παγίδα για εκείνον;

Και λίγα λόγια για τους νέους χαρακτήρες: 

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος και αδερφός του αδικοχαμένου, όπως νομίζει, Αχιλλέα. Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος. Αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει.

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της, Κορίνας, με τον Μελέτη δεν τη βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της.

Ο Ζάχος Λυκογιάννης επιστρέφει στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Τα συναισθήματά του για την Ελένη όμως δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από όσα μας περιμένουν στην τρίτη σεζόν. Η συνέχεια από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00 στον ANT1.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: “Σε Ξένα Χέρια”: Γιατί όλοι περιμένουν τη νέα σειρά της ΕΡΤ1