Τα κοσμήματα αποτελούν για πολλές γυναίκες αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ τους απογειώνοντας κάθε εμφάνισή τους. Υπάρχουν άλλωστε κοσμήματα τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε outfit, ακόμα και το πιο ουδέτερο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα φανταχτερά. Χαρίζουν λάμψη και άπλετο στυλ έτσι εύκολα, μέσα από την απλότητά τους.

Μια τέτοια περίπτωση μίνιμαλ κοσμημάτων αλλά με εντυπωσιακό χαρακτήρα είναι και τα κοσμήματα του brand Αιθήρ.

Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ που ξεχωρίζουν για το δωρικό τους ύφος, τα αρχιτεκτονικά τους στοιχεία και τις λιτές και προσεγμένες τους γραμμές. Τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε συλλογής μέχρι τώρα είναι η κομψότητα, η απλότητα της ίδιας τους της ομορφιάς αλλά και το διαχρονικό και κλασικό ύφος τους. Όλα αποτυπώνοντας τον σύγχρονο κόσμο μέσα από μια πιο καθαρή ματιά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιθήρ (@aether_.jewelry)

Δημιουργός του brand Αιθήρ είναι η Άλκηστις Σταματάκη της οποίας η αγάπη για το κόσμημα ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία “κλέβοντας” τα κοσμήματα της μητέρας της και της θείας της και φορώντας τα όλα μαζί χωρίς να ξέρει ποιο να διαλέξει! Μεγαλώνοντας τα είχε ως αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ της και έχοντας εξοικείωση με το σχέδιο λόγω των σπουδών της, ξεκίνησε να σχεδιάζει κομμάτια που θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Κάπως έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα και να κάνω τα σχέδιά της πράξη.

Η Άλκηστις αντλεί έμπνευση από τα πάντα γύρω της.

Από τη φύση, την αρχιτεκτονική, τη μόδα. Όπως λέει: «Ερεθίσματα μπορείς να βρεις στα πάντα γύρω σου αρκεί να παρατηρείς και όχι απλά να κοιτάς. Ακόμα και τα σύννεφα στον ουρανό μπορούν να σου δώσουν απίστευτες φόρμες για να έχεις μια βάση πάνω στην οποία μπορείς να αναπτύξεις ένα σχέδιο.

Το μότο του brand είναι “Breathing dreams like air“, που σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε τα όνειρα μας για τη ζωή τόσο αναπόσπαστο κομμάτι μας όσο τον αέρα που χρειαζόμαστε για να αναπνεύσουμε.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιθήρ (@aether_.jewelry)

Κάθε κομμάτι είναι από την αρχή φτιαγμένο από την ίδια, στο εργαστήριό της. Τα σχέδιά της τα δημιουργεί με τη λογική ενός μικρού γλυπτού, άλλωστε η γλυπτική είναι μία τέχνη που θαυμάζει πολύ. Έτσι και η ιδέα ενός statement κοσμήματος με τις φόρμες ενός γλυπτού είναι κάτι που θέλει να χαρακτηρίζει τις συλλογές της.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιθήρ (@aether_.jewelry)

Φυσικά, υπάρχουν και κάποια πιο μίνιμαλ και λιτά σχέδια για να μπορούν να υποστηρίξουν τις πιο καθημερινές ανάγκες και να σε συνοδεύουν διακριτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την κατασκευή των κοσμημάτων χρησιμοποιείται μόνο ασήμι 925 και ημιπολύτιμοι λίθοι.

Στο brand Αιθήρ θα ανακαλύψεις σίγουρα εκείνο το ξεχωριστό κομμάτι που φορώντας το κάθε σύνολο σου θα αποκτά μια νέα προσέγγιση, πιο σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα απόλυτα κομψή.

Αιθήρ Jewelry | Facebook | Instagram