Χάρη στην Emma D’ Archy, το Negroni Sbagliato έχει σημειώσει έκρηξη δημοτικότητας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εκδοχές για να δοκιμάσεις το αφρώδες κρασί που υποκαθιστά το κλασσικό τζιν στα κοκτέιλ.

Το thezoereport.com σου αποκαλύπτει μερικές γευστικές προτάσεις:

Montenegroni

Για το Montenegroni, ρίξε 2 δόσεις Amaro Montenegro, 1 δόση γλυκό βερμούτ και 1 δόση τζιν σε ένα ποτήρι. Γέμισέ το με πάγο, πρόσθεσε 2 σταγόνες Angostura bitters και ανακάτεψε. Μπορείς να γαρνίρεις με ένα twist φλοιού πορτοκαλιού.

Madero

Σε ένα μίξερ βάλε από μια δόση Cocchi Americano, Αmaro Nonino και Ilegal Reposado Mezcal συν 5 σταγόνες balsamic blanco. Ανακάτεψε ελαφρά και άδειασέ το σε ένα χαμηλό ποτήρι με ένα μεγάλο παγάκι.

Strawberry Covered Chocolate Negroni

Αυτό το κοκτέιλ θέλει ¾ βερμούτ Cinzano 1757 Rosso, 1 ½ δόση τζιν, 2 σταγόνες χυμό φράουλας και 2 σταγόνες Aztec chocolate bitters. Σέρβιρε σε χαμηλό ποτήρι με ένα μεγάλο παγάκι. Μπορείς να γαρνίρεις με πορτοκάλι και μεξικάνικη σοκολάτα.

Teremana’s Jabroni

Για αυτό το ποτό θα χρειαστείς 1 δόση Teremana Blanco ή Reposado, 1 δόση Campari, ¾ γλυκό βερμούτ και ¼ λικέρ μπανάνας. Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι και ανακάτεψε. Σερβίρεις σε ένα ποτήρι και γαρνίρεις με αποξηραμένα τσιπς μπανάνας.

Lillet Negroni Spritz

Για το Lillet Negroni Spritz, θα χρειαστείς 1 ¾ δόση Lillet Blanc, 1 ½ Playmouth Gin, ½ πικρό cordial ή απεριτίφ, 2 δόσεις tonic και 3 δόσεις prosecco. Σέρβιρε σε ποτήρι κρασιού, πάνω από ένα μεγάλο παγάκι και χρησιμοποίησε μια φέτα πορτοκαλιού για γαρνιτούρα.

White Negroni

Σε ένα μίξερ, ρίξε 1 ½ δόση Barr Hill Gin, ¾ δόσεις blanc βερμούτ και ¾ δόσεις Suze. Ανακάτεψε και πρόσθεσε πάγο. Σέρβιρε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και βάλε ένα twist φλοιού λεμονιού για γαρνίρισμα.

Coffee Negroni

Για να φτιάξεις αυτή την ιταλική έκδοση, βάλε ίσες ποσότητες από Mr. Black, τζιν και Campari σε ένα ποτήρι. Πρόσθεσε πάγο και ανακάτεψε. Γαρνίρεις με ένα κομμάτι πορτοκαλιού και σερβίρεις.

Boulevardier Negroni

Δοκιμάστε το κλασικό riff Negroni, συνδυάζοντας σε ένα ποτήρι ¾ Campari, ¾ 1757 Vermouth di Torino Rosso και 1 ½ Russel’s Reserve 10 year old bourbon. Ανακάτεψε καλά και σέρβιρε σε ένα ποτήρι με ένα μεγάλο παγάκι. Μπορείς να γαρνίρεις με μια φέτα πορτοκαλιού.

Lullaby

Αυτό το κοκτέιλ περιλαμβάνει 2 δόσεις Ragtime bonded rye, ¾ χτυπημένο sherry, ½ κουταλάκι του γλυκού arope, ½ κουταλάκι του γλυκού Braulio και 3 σταγόνες αλατούχου διαλύματος. Ανακατεύουμε και σουρώνουμε σε χαμηλό ποτήρι πάνω από ένα μεγάλο παγάκι. Γαρνίρουμε με μια ελιά και λίγο πορτοκάλι.