Όλοι έχουμε φλερτάρει και έχουμε γνωρίσει κάποιον σύντροφό μας σε ένα bar. Ωστόσο,  υπάρχουν τόσα εναλλακτικά ωραία μέρη να γνωρίσουμε κάποιον.

Έτσι, σου παρουσιάζουμε έξι άλλα μέρη που μπορείς κάλλιστα να γνωρίσεις τον επόμενο έρωτα της ζωής σου.

1. Σε Μαραθώνιο

Αν ζεις στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη είναι σίγουρο πως κατά καιρούς σου δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικούς Μαραθώνιους τρεξίματος που διοργανώνονται στην πόλη σου. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για ερωτικές γνωριμίες και για να δώσεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Αφενός δείχνεις τον ανθρωπιστικό σου χαρακτήρα συμμετέχοντας σε ένα τέτοιο event, αφετέρου η αγάπη σου για την άθληση σίγουρα δεν θα του περάσει απαρατήρητη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στην προετοιμασία σου για τον Μαραθώνιο

2. Στο γήπεδο

Από  ό,τι έχεις καταλάβει οι αθλητικές διοργανώσεις, γενικότερα, προσφέρονται για έρωτες και φλερτ. Το γήπεδο, λοιπόν, είναι άλλος ένας χώρος που έχεις πολλές πιθανότητες να βιώσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα. Εκεί πάνω στις φωνές του γκολ ή στους πανηγυρισμούς του πέναλτι, θα νιώσεις την απελευθέρωση που χρειάζεσαι για να φλερτάρεις. Είναι σίγουρο πως μετά θα σου προτείνει να πάτε μαζί να φάτε στην καντίνα που υπάρχει απ’ έξω. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η εικόνα της δυναμικής κι αθλητικής γυναίκας πάντα μπορεί να εντυπωσιάσει τα αγόρια.

3. Σε εκθέσεις

Τώρα θα είναι εκθέσεις καλλυντικών, εκθέσεις αυτοκινήτων, εκθέσεις ειδών σπιτιού, όπως και να’ χει τέτοιου είδους χώροι αποτελούν πρόσφορο έδαφος για γνωριμίες. Λίγο η συζήτηση στους διαδρόμους, λίγο η περιπλάνηση μέσα σε προϊόντα που αποπνέουν φρεσκάδα, λίγο εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, όλα θα βοηθήσουν για να ακολουθήσει η όλη κατάσταση, την σωστή πορεία.

4. Στο πάρκο

Έλα τώρα, είμαι σίγουρη πως σου έχει τύχει πολλές φορές να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου ή να πας το παιδάκι που κρατάς ως νταντά, στο πάρκο να παίξει και να δεις τον έρωτα της ζωής σου. Το πάρκο είναι ιδανικό για συζήτηση και φλερτ με κάποιον άγνωστο. Αν έχετε πάει και για τον ίδιο λόγο, δε, τότε τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους όπως τα θες.

5. Στο γυμναστήριο

Ξέρω πως το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει μέσα στον ιδρώτα και την εξάντληση από τη γυμναστική, είναι να φλερτάρεις. Έλα όμως που το «καλό πράγμα» μας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Δεν είναι απίθανο, κάποιος από αυτούς τους άντρες με τα καλογυμνασμένα κορμιά που βλέπεις, να έρθει να σου μιλήσει όταν βρίσκεται στον διπλανό διάδρομο ή να σε βοηθήσει με μία άσκηση που δεν μπορείς να κάνεις. Έτσι, ξεκινούν όλα…

6. Στο σούπερ μάρκετ

Ναι ναι, καλά διάβασες. Τι κι αν εσύ πας στο σούπερ μάρκετ με ένα πρόχειρο bun στα μαλλιά και με ό, τι πιο απλό έχεις, εκείνος θα σε ερωτευτεί για τη φυσική κι ατημέλητη ομορφιά που θα δει μπροστά του. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως οι άντρες δεν αγαπούν το μακιγιάζ και τις απρόσιτες εμφανίσεις. Έλκονται και προσεγγίζουν πιο εύκολα, ένα απλό και με αυτοπεποίθηση κορίτσι, που κάνει τα ψώνια του στους διαδρόμους, ψάχνοντας τις πιο χαμηλές τιμές στα σαμπουάν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδέες για ραντεβού που το μόνο που δεν θα χρειαστείς είναι λεφτά
featured image: verilymag.com