Ποιος είπε ότι ένα καλό ραντεβού εξαρτάται από το πόσα λεφτά θα ξοδέψεις; Εμείς θέλοντας να σου δείξουμε ότι η ευτυχία είναι κρυμμένη στα μικρά και απλά πράγματα της ζωής, μαζέψαμε ιδέες για ραντεβού χωρίς καθόλου κόστος ή τουλάχιστον με πολύ χαμηλό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον καλό σου και να προγραμματιστείτε και να βγείτε ένα από τα παρακάτω ιδιαίτερα και low cost ραντεβού.

1. Μια μέρα στο μουσείο

Τα μουσεία θα σου προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες στους διαδρόμους τους. Ιστορία, πολιτισμός, κουλτούρα, γνώσεις και ένα ρομαντικό ραντεβού κάπου ανάμεσα! Όσο για το κόστος; Να σε ενημερώσουμε ότι κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα η είσοδος στα μουσεία είναι δωρεάν για το κοινό. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς από εκδηλώσεις ή εθνικές γιορτές και μη που τα μουσεία ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό όπως είναι η ‘Διεθνής Ημέρα Μουσείων’ και η ‘Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων‘.

feedram.club

2. Φεστιβάλ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι περίοδοι με τα περισσότερα φεστιβάλ. Εκμεταλλεύσου το! Τα περισσότερα φεστιβάλ έχουν πολύ χαμηλή τιμή εισόδου ή και καθόλου. Εκεί θα πάρεις το ταίρι σου και θα πας να περάσεις μια διαφορετική μέρα ακολουθώντας τη θεματολογία του φεστιβάλ, γνωρίζοντας νέα μέρη (σε περίπτωση που δεν είναι στην πόλη που μένεις αλλά κάπου αλλού) και γνωρίζοντας λίγο καλύτερα τον σύντροφό σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο stylish φεστιβάλ του 2018

3. Βιβλιοθήκη ή βιβλιοπωλείο

Ποιος είπε ότι τα ραντεβού είναι απαραίτητα βράδυ; Κατά τη διάρκεια της ημέρα υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες να κάνεις με αυτό το ωραίο αγόρι που σου έκλεψε την καρδιά. Περάστε ένα απόγευμα σε μια βιβλιοθήκη ή ένα βιβλιοπωλείο. Η μυρωδιά των βιβλίων, οι τόσες ιστορίες και ο υποβόσκων ρομαντισμός θα συνθέσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για ραντεβού!

4. Εξερεύνηση στην πόλη ή στο χωριό

Η αποστολή είναι: εξερευνώ την πόλη μου ή το χωριό μου. Υπάρχουν τόσα που δεν ξέρουμε για την ίδια μας την πόλη. Εσύ και το αγόρι σου ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψετε παρέα με έναν καφέ στο χέρι. Και μάντεψε! Το κόστος δε θα είναι χρηματικό αλλά πνευματικό! Εκεί στα στενά σοκάκια του κέντρου ίσως ανακαλύψεις την πλευρά της πόλης σου που δεν γνώριζες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά με την ιδανικότερη παρέα.

5. Εθελοντισμός

Ίσως δεν είναι ακριβώς ραντεβού αλλά μια ευκαιρία να προσφέρεις τη βοήθεια σου. Κοίταξε λίγο γύρω σου και δες πόσοι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθεια σου. Βοήθεια που τους την προσφέρουν διάφοροι οργανισμοί, που και αυτοί όμως χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Γι’ αυτό λοιπόν, παρά να πας για φαγητό με το αγόρι σου, προτίμησε να περάσεις την Κυριακή σου προσφέροντας. Το αίσθημα που θα νιώσεις φεύγοντας από εκεί είναι απερίγραπτο! Μαζί γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι, πόσο σημαντικό αυτό!

unsplash.com

6. Ποδηλασία

Το ποδήλατο είναι από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες και υποθέτουμε ότι θα γίνει και δικιά σου αλλά και δικιά του. Μια γλυκιά βόλτα κατά δύση του ηλίου, εσύ, αυτός, δύο ποδήλατα! Θα αποτελέσει ένα από τα πιο αξέχαστα ραντεβού της ζωής σου, ανέμελο, εφηβικό, ξέγνοιαστο, χωρίς λεφτά και πολλά πολλά!

7. Κάτω από τ’ αστέρια

Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις μια βραδιά ραντεβού κάτω από τα αστέρια με ατελείωτες συζητήσεις, αναλύσεις και πληροφορίες που θα μάθεις γι’ αυτόν! Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις να τον γνωρίζεις καλύτερα. Ακόμα και αν είστε μαζί πολλή καιρό, σίγουρα υπάρχουν πλευρές του που δεν έχεις φωτίσει ακόμα. Επιλέξτε ένα λόφο, ένα μπουκάλι κρασί και have fun!

Διάβασε ακόμα: 10 σημάδια ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού
featured image: unsplash.com