Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και υπομονή για να αντέξουν στον χρόνο. Αυτό είναι δεδομένο. Κάποια ζώδια φαίνεται πως ξέρουν καλά πώς να το κάνουν αυτό. Έτσι δημιουργούν ανθεκτικές σχέσεις.

Λέων

Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, αντί να το αγνοεί, ο Λέων μαζί με τον σύντροφό του δουλεύουν για να το διορθώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Λέων δεν προσπαθεί να το αντιμετωπίσει μόνος του, ακόμα και αν αυτό είναι ευκολότερο κάποιες φορές. Ξέρει καλά πως αν ένα πρόβλημα επηρεάσει τη σχέση, επηρεάζει και τους δύο, και έτσι μαζί θα πρέπει να δουλέψουν για αυτό. Οι Λέοντες έχουν το χάρισμα να συνεργάζονται καλά με τους άλλους, και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να κάνουν ανθεκτικές σχέσεις γιατί δεν περιμένουν από τον σύντροφό τους να… διαβάσει τις σκέψεις τους. Όταν είναι εκνευρισμένοι, δεν κρατούν αυτό που τους συμβαίνει μέσα τους. Αντίθετα, το μοιράζονται με τον σύντροφό τους.

Το να είναι κανείς ανοιχτός, δεν είναι εύκολο. Θέλει αρκετό κουράγιο. Οι Παρθένοι που εμπιστεύονται τον σύντροφό τους δεν θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Με το να είναι ειλικρινείς και άμεσοι με τα συναισθήματά τους, αποφεύγουν το να κρατούν κακίες και άσχημα συναισθήματα. Ειδικά τις φορές που ο άλλος τους έχει πληγώσει ή εκνευρίσει άθελά του.

Κριός

Οι Κριοί είναι ανθεκτικοί άνθρωποι και ικανοί να πετύχουν, ακόμα και με τις δυσκολότερες συνθήκες. Ένας από τους τρόπους που καταφέρνουν να δημιουργούν δυνατές σχέσεις είναι ο εξής: Βλέπουν πάντα το χιούμορ και τη θετική πλευρά οποιαδήποτε κατάστασης.

Το γέλιο είναι η τέλεια εκτόνωση από την ένταση και βοηθάει όταν οι διαφωνίες βγαίνουν εκτός ελέγχου. Μια μικρή δόση χιούμορ ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και βοηθάει τους συμμετέχοντες να αποβάλουν το στρες.

Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι εξαιρετικής σημασίας για τους Καρκίνους, οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αντέξει η σχέση τους κάθε πίεση.

Ένας από τους τρόπους που οι Καρκίνοι βοηθούν τη σχέση τους να λειτουργήσει είναι το να προσπαθούν. Ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, δείχνουν το πόσο ευάλωτοι είναι. Όταν ένας Καρκίνος δεν έχει τη λύση, θα το παραδεχτεί και θα είναι ανοιχτός με τα συναισθήματά του, αφήνοντας τον εγωισμό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σταθερός, ξέρει τι του γίνεται και ποτέ δεν παίζει το blame game. Παίρνει την ευθύνη για τον σύντροφό του και δεν τα ρίχνει όλα στον άλλο. Ό,τι και αν έχει πάει στραβά, θα δει πού έχει φταίξει (και) εκείνος.

Ο Αιγόκερως θα ζητήσει συγγνώμη, ακόμα και αν δεν πιστεύει πως έκανε λάθος. Μερικές φορές χρειάζεται να γίνεις το bigger person και αυτό το ζώδιο το αντιλαμβάνεται αυτό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί ξέρουν πως μερικές φορές χρειάζεται να ζητήσει κανείς βοήθεια – και απλά το κάνουν. Δεν παριστάνουν τους μάρτυρες, ούτε τα κάνουν όλα μόνοι. Ειδικά, όταν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση με τον σύντροφό και είναι κοντά στο να κρατήσει κακία.

Ένας Ζυγός γνωρίζει πως το να κάνει πράγματα με τον σύντροφό του, θα δυναμώσει τη σχέση του. Μερικές φορές, τα ζευγάρια χρειάζονται βοήθεια εκτός σχέσης, ίσως από έναν ειδικό. Και είναι cool με αυτό.

Δες ακόμα:

Τα 5 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες το 2020

Πηγή: yourtango.com

featured image: atlfmonline