Η Lisa Barretta, αστρολόγος και συγγραφέας του Conscious Ink, μοιράστηκε στο Bustle χρήσιμες πληροφορίες. Ανέφερε τα ζώδια τα οποία θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μέσα στο 2020.

Διάβασε ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες τη νέα χρονιά:

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βγουν από το comfort zone τους το 2020.

Τόσα χρόνια, οι Ταύροι έχουν μείνει πιστοί στη ρουτίνα τους. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόβλεπτων, θα περάσει από το ζώδιό τους για τα επόμενα χρόνια, ίσως σοκαριστούν από μια ανάγκη. Αυτή του να ταράξουν τα νερά το 2020.

Νέοι και ασυνήθιστοι άνθρωποι, μέρη, και πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα για εκείνους. Αυτό ίσως σημαίνει πως επιτέλους θα βγουν από τη ζώνη ασφάλειάς τους. Αυτή είναι μια ιδέα που ίσως αρνηθούν στην αρχή, αλλά με τον καιρό θα τους δελεάσει.

Για να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία, θα πρέπει να μπουν στη νέα χρονιά, έχοντας υποσχεθεί στον εαυτό τους πως θα είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας καταλαμβάνουν τον 9ο Οίκο του Ταύρου και αυτό μεταφράζεται σε: Νέες εμπειρίες, μόρφωση και βαθιές πνευματικές συνδέσεις. Οι Ταύροι θα επεκτείνουν τους ορίζοντές τους το 2020, αρκεί να το θέλουν.

Σκορπιός

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Σκορπιό.

Οι Σκορπιοί πήραν γεύση από ασταθείς σχέσεις, εξαιτίας του Ουρανού στον 7ο Οίκο των σχέσεων. Αυτό τους οδήγησε σε ups και downs, δεσμεύσεις και χωρισμούς. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, ταξίδεψε επίσης μέσα από τον 5ο Οίκο του Σκορπιού, που σχετίζεται με τον ρομαντισμό. Κρατούσε τα ερωτικά του θολά.

Ωστόσο, μόλις έρθει ο Μάρτιος του 2020, τα πράγματα θα αλλάξουν. Από τις 6 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου του 2020, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, δίνοντάς του την ευκαιρία να βάλει σε μια τάξη τα ερωτικά του. Σε αυτό το διάστημα, υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω. Ίσως επίσης γνωρίσει κάποιον καινούργιο άνθρωπο και μπει με φόρα σε μια νέα σχέση.

Για τον Σκορπιό, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του 2020 αφορούν τους ανθρώπους που ήδη ξέρουν, φέρνοντας νέες ευκαιρίες και καλύτερες επαφές.

Τοξότης

Ο Τοξότης ίσως νιώσει πως θέλει να καταλαγιάσει το 2020, παρόλο που τυπικά αγαπάει την ελευθερία του.

Το πιο ελεύθερο και περιπετειώδες ζώδιο, το 2020 θα έχει την ανάγκη να κοιτάξει προσεκτικά τις σχέσεις του και ίσως να μείνει σταθερό σε μια. Δύο εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, μια τον Ιούνιο και η άλλη τον Νοέμβριο, αλλάζουν την ενέργειά του και του δημιουργούν την ανάγκη να αφοσιωθεί σε ένα άτομο.

Ο Τοξότης θα σκεφτεί σοβαρά τη ζωή του μαζί με ένα άλλο άτομο. Αρκεί να βρει κάποιον που να τον ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα βιώσει πολλές αλλαγές στη ζωή του το 2020.

Το 2020 θα είναι μια χρονιά με πολλές ευκαιρίες για τον Αιγόκερω. Προσωπικές επαφές θα του φανούν χρήσιμες και μια σύνοδος Πλούτωνα και Κρόνου στον 1ο Οίκο του, αυτόν του εγώ του, θα αποτελέσει την αρχή μιας χρονιάς που θα τον μεταμορφώσει.

Ο Δίος θα του φέρει πολλές ευκαιρίες. Ο Αιγόκερως όμως θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και θα σκεφτεί πολύ πριν κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του.

Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες που επιφυλάσσουν εκλείψεις στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου. Θα ξεχάσουν νέες συνεργασίες και θα αφήσουν πίσω τους σχέσεις που τους κρατάνε στάσιμους ή κολλημένους στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως ίσως χωρίσουν, διαλύσουν φιλίες που δεν τους ταιριάζουν. Το αποτέλεσμα είναι πως θα νιώθουν διαφορετικά μετά από όλα αυτά.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θα δουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και στη σχέση τους το 2020.

Οι Ιχθύς πέρασαν καλά το 2019, βίωσαν είτε προαγωγές είτε αλλαγές στη δουλειά. Το 2020, η θετικότητα αυτή θα συνεχιστεί, επηρεάζοντας και την αισθηματική τους ζωή.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου ενεργοποιούν τον 5ο Οίκο τους, αυτόν ου ρομαντισμού. Επίσης και τον 11ο, αυτόν των ομάδων και των οργανώσεων. Θα εκμεταλλευτούν όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, του Ιουνίου και του Ιουλίου. Σίγουρα θα βρεθούν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Οι Ιχθύες επίσης θα νιώσουν δημιουργικοί και θα διοχετεύσουν την ενέργειά τους σε ωραία πράγματα. Τα ταλέντα τους θα λάμψουν το 2020 και οι στόχοι τους θα επιτευχθούν. Αυτό γιατί ο Δίας στον 11ο Οίκο τους θα βοηθήσει τα όνειρα και τις ελπίδες τους και θα τους δώσει ευκαιρίες.

Πηγή & featured image: bustle.com